Kpss'siz Personel Alım İlanları

Türkiye Finans Katılım Bankası Personel Alımı Devam Ediyor

Türkiye Finans Katılım Bankası Personel Alımı Devam ediyor. Türkiye Finans Katılım Bankası bir çok pozisyon için engelli personel ve personel alımı yapacak.

Türkiye Finans Katılım Bankası Personel Alımı İçin Açık Pozisyonlar

Söz konusu alımlar için belirlenen açık pozisyonlar şu şekilde  ; Muhaberat Personeli İstanbul(Asya) , Üst Düzey Yönetici Asistanı İstanbul(Asya) , Muhasebe Politikaları Yetkilisi/Yönetici Yrd. İstanbul(Asya) , Hukuk Takip Asistanı İstanbul(Avr.) , İNGİLİZCE ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ İstanbul(Avr.),  Genel Başvuru (Engelli) , Nakit Yönetimi Yöneticisi/Yönetici Yardımcısı , BS Uyum ve Kontrolleri Yetkili Yardımcısı, Çağrı Merkezi Asistanı, Pazarlama İletişimi Yetkilisi , Sistem Yöneticisi İstanbul(Asya) , Hukuk Danışmanlık Müşavir Yardımcısı İstanbul(Avr.) , Şubesiz Bankacılık Yöneticisi İstanbul(Avr.). 

Türkiye Finans Katılım Bankası Personel Alımı için başvuru yapacak adaylar aşağıdaki linki kullanabilirler.

Türkiye Finans Katılım Bankası Başvuruları “http://www.kariyer.net/turkiye-finans-katilim-bankasi-is-ilanlari-c4594-p29477/” adresinden yapılabilir.

Kamu haberleri , kamu personel alım haberleri, gündem son dakika haberleri ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek, söz konusu personel alım haberlerinden ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olma fırsatına sahipsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara