Gündem

Memur-Sen : "Kadro Çalışmaları Tamamlandı"

4C’liler ve üniversite mezunu işçilerin uzun zamandır merakla beklediği haber Memur-Sen’den geldi. Memur-Sen “Kadro Çalışmaları Tamam. Maliye Bakanlığı’na gerekli evraklar gönderildi. Bu iş 2016’da tamam olacak” açıklaması yapıldı.

Kamu kurum ve kuruluşlarında asıl işi yapan taşeron işçilerin kadro alması çalışmalarında son adımlar atılırken, üniversite mezunu işçiler ve 4C’liler için müjdeli haber geldi. İşlemler tamamlanmak üzere sene sonu olmadan güzel haberler gelebilir…

2016 Sonuna Kadar Kadro İşi Çözülür

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Enerji Bir-Sen Genel Başkanlığı görevini yürüten Sn Hacı Bayram Tonbul, üniversite mezunu işçilerle ve 4C’lilerle ilgili çalışmaların tamamlandığını , kadro sorunun en kötü 2016 sonuna kadar çözümle sonuçlanacağını dile getirdi.

4C/liler ve Üniversite Mezunu İşçiler Kadrosuna Kavuşuyor

Ağustos ayında gerçekleşen toplu sözleşme görüşmelerini dile getirdiklerini ve konuyu onunla ilişkilenirdiklerini bildiren Sn Hacı Bayram Tonbul kadro için gerekli çalışmalar yapıldı toplu sözleşme masasında 4C’li personelin ve üniversiteli işçilerin de memur kadrosuna alınmasını talep ettiklerini dile getirdi. “Devlet Personel Başkanlığı tarafından çalışmalar tamam, Maliye Bakanlığına bilgiler gönderildi” dedi. Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Enerji-Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul “4Cliler ve üniversiteli işçiler bu sene içinde kadrolarına kavuşacak” dedi.