Ekonomi

Promosyon Yarışları Başladı

Promosyon Yarışları Başladı
Emekliler için bankaların promosyon yarışları başladı. 11 milyona yakın emekliye verilecek promosyonlar için yarışa özel bankalar dahil oldu.

Emekliler için Promosyonda Taban Fiyat 600 Olabilir

Çalışma Bakanlığı emeklilere verilecek promosyon için bankalarla yürütülen pazarlıklarda taban fiyatı 600 lira yapmaya çalışıyor. Anlaşma sağlanan tutar üzerinden emeklilere promosyon verilecek ve bir taban belirlenecek bankalar bunun altında promosyon ödemesi yapamayacak. Bankaların memur maaşlarını ödemek için yarışa girdiği görülürken rekanetin promosyon ücretlerini arttıracağı belirtiliyor.

Emeklileri Maaş müşterileri haline getirmek için çeşitli promosyonları sürekli yapan özel bankalar şimdi promosyon görüşmeleriyle daha öne çıkma niyetinde daha önce emeklilere 300 lira nakit para ve çeyrek altın vermişlerdi. Ayrıca bazı özel bankalar emeklilere maaş müşterileri olmaları takdirde bir çok hediye veriyordu. En iyi hediye ya da miktarı veren bankalar emeklilerin maaş tercihi olacak.

Emekli Promosyon Aldığı Bankadan Başka Bankaya Gidilemeyecek

Promosyon ödemelerinin senenin belli bir dönem içerisinde yapılması planlanıyor. Anlaşmalar 1 ile 3 yıl arası bir takvime göre şekillenecek. Emekliler promosyon aldığı bankadan sonra başka anlaştığı süre zarfı dolmadan başka bankayla anlaşma yapamayacak ve o bankanın anlaşma süresince maaş müşterisi olarak kalacak.

Sadece Taban Fiyat Değil Ek Avantaj Fırsatı

Özel bankalardan bazıları hem taban fiyatı açıklayabilir hemde düşük faiz, kredi kartlarına puan yükleme, bankadan yapılan işlemlerden herhangi bir ücret almama gibi ek avantajlarda sunması bekleniyor.

Mart Bitmeden Kesinleşecek

Pazarlıklar kısa zamanda tamamlanacak ve Başbakan Ahmet Davutoğluna sunulacak. Bu ay promosyonun miktarı ve promosyon şartları belirlenmiş olacak. Yetkililere göre promosyon konusu Haziran ayından önce çözülecek…

Kamupersoneli.net