Mevzuat

Gümrüksüz Satış Mağazaları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

Gümrüksüz Satış Mağazaları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete’de

Gümrüksüz Satış Mağazaları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Resmi Gazete‘nin 27 Nisan 2016 tarihli sayısında yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan tüm tebliğ ve kanunlardan anında haberdar olmak için kamu personeli android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan Gümrüksüz Satış Mağazaları Yönetmeliği’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik’in Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla söz konusu yönetmelik yürürlüğe girdi.

GÜMRÜKSÜZ SATIŞ MAĞAZALARI YÖNETMELİĞİNDE

DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 13/10/2006 tarihli ve 26318 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Gümrüksüz Satış Mağazaları Yönetmeliğinin 19 uncu maddesinin üçüncü fıkrasının sonuna aşağıdaki cümle eklenmiştir.

“Mükellefler, 30/12/2013 tarihli ve 28867 mükerrer sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği (Sıra No: 433) kapsamında gerekli izinlerin alınması durumunda e-Arşiv Uygulamasından yararlanabilirler.”

MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Gümrük ve Ticaret Bakanı yürütür.

Memur haberleri, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı haberleri ve duyuruları, Başbakanlık haberleri ve çok daha fazlası için  kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek söz konusu tüm gelişmelerden her yerde haberdar olma fırsatına sahipsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara