Eğitim

Çocukları Birbirine Dövdüren Anaokulu Öğretmeni

Çocuklar kavga ederken izleyen anaokulu öğretmeni. Sosyal medya ve ekşisözlük sitesine bomba gibi düşen bir görüntü insanların çocuklarını ana okullarına emanet ederken bir kez daha düşünmesine yol açabilecek bir durum.


Miniklerin Sınıftaki Arkadaşlarını Linç Girişimine  “Kayıtsızlık”

İstanbul Çekmeköy ‘de olduğu öğrenilen bir anaokulunda bir çocuk ve diğer çocuklar arasında çıkan kavganın görüntüleri velileri isyan ettirdi. Minik çocuklardan bir tanesine karşı diğer arkadaşları saldırgan tutum sergiliyor. Malum çocukların kendi aralarında kavga etmesinden daha doğal bir durum söz konusu olamaz . İşin haber yanı ise burada ortaya çıkıyor.

O Öğretmenin Gerekçesi Çok Merak Ediliyor

Sınıf içerisinde bütün bu olaylar meydana gelirken “öğretmen” var. Sınıftaki öğretmen kavgaya karşı yetersiz kalıyor ve sınıftaki minikleri ayırmaya pek çalıştığı da söylenemez.

Veliler Soruyor “Eğitim Sistemi Nereye Gidiyor?”

Son zamanlarda okullarda sık sık yaşanılan taciz, istismar , kavga vb.  olayları gündemdeki yerini henüz korurken bu sefer de bir anaokulundan böyle bir haber gelmesi velilerin eğitime bakış açısını değiştireceğe benziyor. Kısa zaman önce Milli Eğitim Bakanı hakkında partiler gensoru önergesi vermiş ve Milli Eğitim Bakanı’nı eğitim sistemini geriye götürmekle itham etmişlerdi. 

İşte O Görüntüler


Kamu haberleri, gündem haberleri, MEB duyuruları ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olma fırsatına sahipsiniz.

Kamupersoneli.net | İstanbul