Banka Personeli Alım İlanları

ING Bank Part Time Gişe Yetkilisi Alım İlanı

 ING Bank yayımladığı ilanda gişe kadrosunda görevlendirmek amacıyla personel aradığını bildirdi. Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren ING Bank alacağı personelleri yarı zamanlı, part time olarak İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası’nda istihdam edecek. Deneyim aramayan banka, alacağı kişilerde belli başlı özellikler istemektedir.


ING Bank Gişe Kadrosuna Personel Alımı 2016 ilanına başvuracak kişiler Müşterilere gerekli özeni göstererek taleplerini zamanında tam ve doğru olarak yerine getirilmesi, TL/YP tahsilat ve ödeme işlemlerinin gerçekleştirilmesi, Hesaptan para çekilmesi işlemleri, çek, Senet işlemleri ve EFT/Havale işlemlerinin gerçekleştirilmesinde yetiştirileceklerdir.

ING Bank Gişe Kadrosuna Personel Alımı için şartlar şu şekilde düşünülmüştür;

Haftanın 3 günü full çalışabilecek, 28 yaşını aşmamış, Tercihen en az önlisans mezunu adaylar 

ING Bank Gişe Kadrosuna Personel Alımı için ilk önce tecrübesiz adaylar isteyen banka, en az ön lisans mezunu kişileri öncelikli olarak işe alacaktır.

Aşağıda görmüş olduğunuz linkten ilana başvurabilir, tüm şartları ve ayrıntıları öğrenebilirsiniz.

http://www.yenibiris.com/ing-bank-a-s/gise-yetkili-yardimcisi-part-time-is-ilani/630870

Kamu haberleri, güncel, siyasi, kültür sanat, teknolojik, bilimsel ve daha birçok konudaki olaylardan haberdar olmak için her zaman ki gibi kamupersoneli.net sitesini takip edebilirsiniz. Dünya’yı avuçlara taşıyan telefonlarınıza, android uygulamamızı yüklemeniz takip etmekte fayda sağlayacaktır. 

Kamupersoneli.net | Ankara