Öğretmen

MEBBİS Öğretmen Girişi – Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı (PYBS) Sınav Görev Belgesi Nasıl Alınır?

 MEBBİS Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı (PYBS) Sınav Görev Belgesi Nasıl Alınır?


Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı için heyecan dorukta. Söz konusu sınav için görev başvurusu yapan kişiler MEBBİS üzerinden sınav görev belgesini temin edebilmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından kısa bir süre önce hizmete sunulan MEBBİS sınav görevlendirme modülü giriş ekranı bu konuda öğretmenlere destek veriyor.

MEB tarafından düzenlenen sınavlarda öğretmenler MEBBİS üzerinden görev talebinde bulunabiliyor.

MEBBİS Girişi Nereden ve Nasıl Yapılır?

MEBBİS,  Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından eğitim ve öğretimde kaliteyi amaçlayan projelerinden birisi olan MEBBİS projesi öğretmenler için büyük kolaylık sağlıyor. MEBBİS sistemine giriş yapmak isteyen öğretmenler “https//mebbis.meb.gov.tr”  internet adresine giriş yapabilirler. MEBBİS girişleri için kullanıcı adı , şifre ve güvenlik kodu girerek her türlü işlemlerini yapabilirler. 

MEB duyuruları, kamudan haberler, gündem haberleri, son dakika haberleri ve çok daha fazlası kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve çok daha fazlasından haberdar olma fırsatına sahipsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara