Gündem

Cumhurbaşkanından Şehit Ailesine Taziye Telgrafı

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kızılay’da ki patlamada şehit olan polis memurunun ailesine taziye telgrafı gönderdi. 

Bilindiği gibi dün akşam saatlerinde 18.45 sularında Ankara Kızılay Güven Park’ta bir patlama yaşandı. Yaşanan patlama bir terör saldırısı olarak nitelendirildi. Bu patlama da Sağlık Bakanlığının açıklamalarına göre 35 vatandaş hayatını kaybetti ve 125 vatandaş ise yaralandı.

Dün akşam ki patlamada hayatını kaybedenlerden yanlızca birisi ise bir polis memuru idi. Polis memuru patlamanın olduğu anda bölgede bulunmasından dolayı patlamanın şiddeti ile hayatını kaybetti. 

Bunun ardından Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Ahmet Davutoğlu bir güvenlik zirvesi düzenleyeceğini açıkladı. Patlamada birçok polis ekibi itfaiye ve ambulans bölgeye sevk edildi. Daha sonra gece saatlerine yakın bir saatte Ankara Emniyetinden polislere gel emri verildi. Bu emir Ankara’da bulunan tüm polislerin ek görev yapması için göreve çağırılma emri idi. 

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün ki patlama da hayatını kaybeden şehit polis memurunun ailesine bir taziye telgrafı gönderdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şehit polis memuru Nevzat Alagöz’ün ailesine başsağlığı dileklerini iletti. 

Kamupersoneli.net