Gündem

Bombacı Üniversite Eğitimini Bırakıp PYD 'ye Katılmış

Ankara ‘ nın kalbinde , biri polis olmak üzere 35 kişinin yaşamını sona erdiği ve 125 kişinin de yaralanmış olduğu bombalı saldırıyı ayarlayan teröristin PKK’lı Seher Çağla Demir adlı kişi olduğu tespit edildi. Seher Çağla Demir ‘ in kimliği ise hurdaya dönmüş olan bomba yüklü olan otomobil üzerinden alınan detaylar ceset parçaları ve parmak izi üzerinden tespit edildi. Seher Çağla Demir Balıkesir Üniversitesi İkinci Öğretim Bölümü Turizm Fakültesi Seyahat İşletmesi bölümünde okuyormuştu ancak  Seher Çağla Demir 2013 yılında kızlarına ulaşamadıkları sebebi ile polise kayıp başvurusunda bulunmuşlar.

Bombacı terörist Seher Çağla Demir’in, 2013 yılı içerisinde terör örgütü PKK’ya katıldığı ve  Kobani de YPG kampları içerisinde eğitim aldığı ortaya çıktı. Bombacı terörist Seher Çağla Demir ile beraber 4 kişi terör örgütü üyesi olması ayrıca propaganda yapması suçundan dolayı Balıkesir 2. ağır Ceza Mahkemesi ‘ inde yargılandığı ortaya çıkmıştı. 2015 yılı Aralık ayı içerisinde yapılmış olan son duruşma içerisinde son karar başka bir davada karar alınması için ertelendi. Tutuksuz yargısı devam eden bombacı terörist Seher Çağla Demir adlı kişinin avukatlığını ise HDP ‘ li Hüseyin Boğatekin savunmuş.

Saldırı da tek başına olmayan bombacı terörist Seher Çağla Demir ‘ in yanındaki kişinin erkek olduğu belirlenildi ancak kimliği için çalışmalar devam ediyor. Bombacı terörist Seher Çağla Demir babası C.D. ‘ nin ifadesi alındı ve baba kızının böyle bir olaya karışmış olduğundan dolayı cenazeyi kabul etmeyeceğini dile getirdi.

 Kamupersoneli.net