Askeri Personel

Türk Hava Kuvvetleri Personelinden "Kınamıyoruz , Vuruyoruz!" Mesajı

Sosyal Medya’da çok konuşulan ve yüzbinlerce kez paylaşılan Türk Hava Kuvvetleri fotoğrafı gündemdeki yerini koruyor.

13 Mart 2016 Akşam 18:45 ‘de Başkent Ankara Kızılay’da Güvenpark otobüs duraklarının hemen önünde meydana gelen terörist saldırısı sonucu 37 vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Hastanede tedavisi süren 15 kişinin hayati tehlikeyi henüz atlatmadığı haberleri geliyor. Terör saldırısı sonrası Türk Silahlı Kuvvetleri, Türk Hava Kuvvetleri Kandil’i bombaladı. Türk Hava kuvvetlerinin jetleri sınır ötesinde bulunan kandil dağındaki terör unsurlarının sığınaklarını bombalamaya başladı. Sosyal medyaya yansıyan görsellerde Türk Hava Kuvvetleri bombalarının üzerinde ” Kınamıyoruz Vuruyoruz Ankara Şehitlerimizin Anısına 13.03.2016″  mesajı dikkat çekti.

Kınamadılar Vurdular

Sosyal Medyada büyük ilgi gören görseller saatler içerisinde yüzbinlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından görseller hala büyük ilgi görüyor. Türk Hava Kuvvetleri jetlerine yüklenen “Kınamıyoruz, Vuruyoruz!” mesajlı bombalarının Kandil ‘deki terörist kamp ve sığınaklarını vurmaya devam ettiği belirtildi. 

20 Bin Türk Asker ve Polisiyle Büyük Operasyon Başladı

Türk Silahlı Kuvvetleri ise terör örgütüne karşı yürütülen operasyonlara hız verdi. Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yürütülecek 20 bin personelin katıldığı büyük çaplı operasyonlar için hazırlıklar tamamlandı ve operasyona başlandı. 20 bin asker ve polis bölgede barındığı ve yuvalandığı belirlenen 2 bin terör örgütü mensubunu etkisiz hale getirmek için çalışmalara başladı. Operasyonların Yüksekova durağının 2 ay sürmesi ve operasyon sonrası terör örgütünün en büyük darbelerden birini alacağı belirtiliyor.

Kamupersoneli.net