Eğitim

AÖL Sınav Giriş Açıklandı

AÖL ( açık öğretim lisesi ) 2. dönem sınavına girecek adaylar için sınav yerlerinin dün açıklanacağı MEB ( Milli Eğitim Bakanlığı ) Açık Öğretim Lisesi sitesinde duyurulmuştu ancak yeni açıklanan bir karar ile AÖL ( Açık Öğretim Lisesi ) 2. sınav için sınav yerlerin açıklanma tarihi 15 Mart 2016 Salı tarihi ile açıklanacağı duyurulan sınav giriş yerleri açıklandı.

MEB ( Milli Eğitim Bakanlığı )  AÖL ( açık öğretim lisesi ) 2. dönem sınavının 14 Mart 2016 Pazartesi yani dün olarak açıklanmıştı ancak 14 Mart 2016 Pazartesi günü açıklanmamasının sebebi şu şekilde duyurulmuştur güvenlik sebebi ile sınav yerleri arasında bazı yerleri sınav yerleri güvenlik sebebi ile iptal edildiği için yeniden AÖL ( açık öğretim lisesi ) 2. dönem sınav yerleri ayarlanacağını  ve bu durumdan dolayı kurum veya kuruluşların aranmaması gerektiği açıklaması yapılmıştır.

MEB ( Milli Eğitim Bakanlığı ) ,  AÖL ( açık öğretim lisesi ) öğrencileri MEB Açık Öğretim Lisesi sitesi üzerinden aradıkları soru işaretinin cevabına ulaşmazlar ise ALO 147 ile iletişime geçerek soru işaretlerini ortadan kaldırabilirler. İletişim hattu 7 / 24 aktif durumdadır .Yöneltilmiş olan soru işaretinin cevabı telefon görüşmesi esnasında olmamış ise irtibata geçen kişinin numarası ve mail adresi alınarak daha sonra tekrar iletişime geçilmektedir.

MEB AÖL sınav giriş yerleri MEB AÖL sitesinden açıklandı.

 Kamupersoneli.net