Sözleşmeli Personel Alım İlanları

TİKA Sözleşmeli Personel Alımı ve Uzman Yardımcısı Alımı için Başvurular Sona Eriyor!

 TİKA Personel Alımı için Başvurular Sona Eriyor! Türk İşbirliği Ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı ( TİKA ) ‘nın sözleşmeli personel ve uzman yardımcısı alımı ile alakalı ilan duyurusu hakkında haberimizi 18 Mayıs 2016 tarihinde yapmıştık. Söz konusu alım için başvurular 23 Mayıs 2016 tarihinde başlamış ve 27 Mayıs 2016 tarihine kadar süreceği dile geitirlmişti.

Türk İşbirliği Ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı ( TİKA ) 15 TİKA uzman yardımcısı ile 15 Sözleşmeli personel istihdam edecek. TİKA Başvuruları Kurumun insankaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na şahsen ya da posta yoluyla yapılabiliyor.

Başvuru işlemlerini yapabilmek için Türk İşbirliği Ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı ( TİKA )’nın resmi internet sayfası olan “www.tika.gov.tr” adresinden temin edilen başvuru formlarını temin etmeleri gerekiyor.  Her türlü kamu personeli alım haberini kamupersoneli.net olarak siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşarak haberdar olmanız için elimizden geleni yapıyoruz. TİKA ile ilgili personel alım haberini de henüz başvurular başlamadan sizlere duyurmuştuk. İlgili alım haberine erişmek için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.