Genel

DİB Görevde Yükselme Sınav Sonuçları Açıklandı

DİB ( Diyanet İşleri Başkanlığı) tarafından yapılmış olan Diyanet İşleri Başkanlığı görevde yükselme sonuçları bugün açıklanacak.  

Diyanet İşleri Başkanlığı ( DİB )  için  Şube Müdürü, Din Hizmetleri Uzmanı, Eğitim Uzmanı, Şef ile beraberinde Murakıplık ve Vaizlik kadroları için yapılmış olan görevde yükselme sınavı için sonuçlar akşam üzeri açıklandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı ( DİB) bu konu ile ilgili açıklama da bulundu yapılan açıklama içerisinde şu konulardan bahsetmiştir. 
– 21 Şubat 2016 Pazar tarihinde yapılmış olan Diyanet  İşleri Başkanlığının Görevde Yükselme Sınavı ile Vaizlik Giriş , Murakıplık Giriş Sınavı sonuç belgeleri akşam üzeri saat 17:30 dan sonran açıklaması yapıldı.

Sınav sonuçları açıklandıktan sonra adaylar sınav sonuçları ile ilgili bir itirazlarda bulunacak iseler IBAN : TR120001002532699103995001 numaralı olan hesaba 20 TL (Yirmi Türk Lirası) itiraz ücreti  yatırdıktan sonra alınmış olan banka dekontu ile beraberinde iletişim adresi , itirazı yapılmış olan konu açık bir şekilde yazılmış olan dilekçeyi Diyanet İşleri Başkanlığına başvuru işleminde bulunmaları gerekmektedir.

* Murakıplık ve Vaizlik Giriş Sınavı sonrasında sınavdan 70 puan ve üzeri puan almış olan adaylar başarılı sayılarak sözlü sınava giriş hakkı kazanacaklar.

Görevde Yükselme Sınavına şube müdürlüğü sınavına katılmış ve sınav sonrasında 60 puan ve üzeri puan almış olan kişiler başarılı sayılacaklardır.

Sınav sonuçlarını 17:30 saatinden itibaren aday.ankara.edu.tr​ adresinden öğrenebilirsiniz.

 Kamupersoneli.net