Ekonomi

Emekli Promosyon Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak?

 Emekli Promosyon Ödemesi Ne Zaman Yatıyor? 11 Milyon emeklinin dört gözle beklediği promosyon ödemeleri konusunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu kısa zaman önce açıklamalarda bulunmuş ve ödemeler için bahsedilen miktarların gerçeği yansıtmadığını dile getirmişti. Fakat iddialara göre emekli vatandaşa ödenecek miktar için taban fiyatın 900 TL olduğu ve bunun 3 seneye yayılarak yapılması bekleniyor.

Emekli Promosyon Müjdesi Bekliyor

Kıt Kanaat geçinen emekli için her türlü ek gelir büyük heveslerle bekleniyor. Promosyon ödemeleri de bu kapsama giriyor ve emekliler tarafından ödemelerin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Emeklilere maaş ödemesi yapacak olan bankalar ile emekli vatandaş sözleşme imzalayacak ve 3 sene boyunca maaş aldığı bankadan ekstra 300 TL promosyon ödemesi alacak.

Pazarlıklar hakkında ser verilip sır verilmiyor. Daha önce çıkan haberlerde emeklilere promosyon ödemesi için alt limit 600 lira olarak dile getirilmiş ve daha sonra miktar artmıştı. Emekliler ise net bir açıklama bekliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, emekli promosyon ödemeleri ile alakalı yeni açıklamalar yapar yapmaz sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Kamu haberleri, gündem haberleri, son dakika haberleri ve daha fazlası kamudan haberlerin merkezinde.

Kamupersoneli.net | Ankara