Emniyet Personeli

Operasyon Bölgesindeki Evin Kapısında Duygulandıran Not

Gün boyunca sizleri bölücü terör örgütüne karşı yürütülen operasyonlar hakkında bilgilendirmeye devam ediyoruz. Bölgede her geçen gün yeni bir olay yaşanıyor. Sur ve Cizre’de operasyonlar tamamlanmıştı. Terör örgütünün operasyon bölgelerinde çok fazla tünel ve sığınak oluşturulduğu haberlerini daha önce de yapmıştık. 20 bin Türk Silahlı Kuvvetleri personeli ve Emniyet Genel Müdürlüğü personeli büyük operasyona başladı yaklaşık 2 ay sürmesi planlanan operasyonlar hakkında sizleri bilgilendirmeye devame deceğiz. Sosyal medya’da çok fazla operasyon fotoğrafı paylaşılmaya başlandı. Ara ara ilginç ve duygusal mesajları ve fotoğrafları sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. 

Bir Emniyet Personeli tarafından çekildiği öğrenilen fotoğraf ise bu topraklarda kardeşliğin tükenmeyeceğinin adeta kanıtıydı. Operasyon için girecekleri evin kapısında asılı duran notu gören kahraman emniyet personeli notun fotoğrafını çekti ve bir kaç arkadaşıyla paylaştı daha sonra sosyal medyaya gelen fotoğraf yüzbinlerce kişi tarafından paylaşıldı ve beğenildi.  

İşte O Not;

Değerli emniyet güçleri; evimiz, mahremiyetimiz sizlere emanet… Eğer kapımızı kırarak girmek zorunda kaldıysanız, aşağıdaki asma kilidi çıkarken dış kapıdaki halkalara takmanızı rica ediyoruz… Ki sizler çıktıktan sonra evimize başkaları girmesin… Mutfakta kuru gıda, çay kahve v.s. mevcut. Yediğiniz içtiğiniz herşey helal olsun. Rabbim yardımcınız olsun…”

Yüksekova’da operasyonlar sürüyor operasyon bölgesinden 908 ailenin geçiçi olarak göç ettiği öğrenildi. TSK ve EGM’nin ortak operasyonları hakkında her türlü bilgiyi kamupersoneli.net ‘den bulabilirsiniz.

Kamupersoneli.net

Bir Yorum