Personel Alımı

Kırklareli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Alıyor

Kırklareli Üniversitesi Öğretim görevlisi alımı yapıyor. Öğretim görevlisi alımı için kadrolar şu şekilde yer almaktadır ;

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi içerisinde alımı yapılacak olan Maliye ve Uluslararası İlişkiler Bölümüne alım yapılacaktır.

– Maliye Bölümü için Bütçe ve Mali Planlama Anabilim Dalı Programı için 1 Doçent alımı yapılacaktır ancak alımı yapılacak olan doçentin doçentliğini maliye dalı üzerinde yapmış olması gerekmektedir.

 Uluslararası İlişkiler Bölümü için Anabilim Dalı Program olarak Uluslararası ilişkiler istenmektedir. Bu bölüm için bir adet yardımcı doçent alımı yapılacaktır. 

Mühendislik Fakültesi Bölümü için İnşaat , Makine ve Yazılım Mühendisleri alımı yapılacaktır. Alım için gereken nitelik ise şöyledir ; İnşaat Bölümü için İnşaat Mühendisliği Doktora Mezunu olması gerekmektedir. Makine Mühendisliği için ise Makine Mühendisliği lisans mezunu olması ve Konstrüksiyon ve İmalat alanı üzerinden doktora mezunu olması gerekmektedir.  Yazılım Mühendisliği için ise Bilgisayar Mühendisliği alanında doktora mezunu olması gerekmektedir.

Sağlık Yüksekokulu için Beslenme ve Diyetetik , Hemşirelik ve Çocuk Gelişimi alımları olacaktır. Beslenme Diyetetik Bölümü için bu alanda doktora yapmış olması gerekmektedir. Hemşirelik bölümü için ise Hemşirelik bölümü doktora mezunu olması gerekmektedir. Çocuk Gelişimi bölü için ise yine alanda doktora mezun olma şartı gerekmektedir.

Teknoloji Fakültesi için alım yapılacak bölüm Mekatronik Mühendisliği alımı yapılacaktır.

Fen Edebiyat Fakültesi için Türk Dili ve Edebiyatı Bölümüne alım yapılacaktır.
Sınav ile ilgili tüm bilgiler http://pdb.klu.edu.tr adresi içerisinde yer almaktadır.

Kamupersoneli.net