Gündem

Akdeniz Üniversitesi Personeline Yönelik "Yolsuzluk Operasyonu"

Akdeniz Üniversitesi’nde Skandal ! “Yolsuzluk Operasyonu”

Akdeniz Üniversitesi’ne yönelik bu sabah saatlerinde düzenlenen “yolsuzluk operasyonu” sonrasında 20’si kadın 75 kişi gözaltına alındığı öğrenildi.  Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde akdeniz Üniversitesi personeline yönelik operasyon düzenledi.

75 Kişi Gözaltına Alındı

Üniversite’de 2013 yılı içerisinde yapılan soruşturmalarla ilişkin “yolsuzluk” operasyonda , 20 kadın 75 üniversite personeli gözaltına alıundı. 2013 yılındaki yolsuzluk skandalında oluşan kamu zararının , 3 milyon lira civarında olduğu öğrenildi.  Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü soruşturma ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama ; 

“Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nca birkaç yıldır yürütülmekte olan bazı soruşturmalar kapsamında, 31 Mayıs 2016 salı günü erken saatlerde Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından bazı çalışanlarımızın evlerinde arama yapılmış ve ifadelerine başvurulmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürülmüşlerdir. Konu rektörlüğümüzce yakından takip edilmekte olup, ilgili makamlardan tarafımıza bilgi verilmesi durumunda konu ile ilgili bilgi paylaşımı yapılacaktır.”

Kamudan haberlerden, YÖK duyurularından, Kamudan haberlerden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Kamupersoneli.net’i sosyal medyada da takip ederek ilgili gelişme ve haberlerden sosyal medya aracılığı ile de haberdar olma fırsatına sahip olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Kamupersoneli.net | Ankara