Personel Alımı

İstanbul SYDV Personel Alımı

İstanbul Avcılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı verdiği ilan ile kendi bünyesinde çalıştırmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İstanbul Avcılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımında personel alımları Ssyal Yardım ve İnceleme Görevlisi olarak yapılacaktır. Verilen İstanbul Avcılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanında bir personel alımı yapılacaktır.  
 
İstanbul Avcılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanına son başvuru 22 Mart 2016 tarihi olarak belirtilmiştir. İstanbul Avcılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanına başvuru yapabilmek için; 
 
Adayın İstanbul Avcılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın bulunduğu ilçede ikamet ediyor olması gerekiyor. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 2014 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gerekiyor. Adaylarda bilgisayar işletmeni veya donanımı sertifikasının olması gerekiyor.  
 
Vakfın bulunduğu ilçe yani İstanbul Avcılar ilçesinde en az 6 ay süre ile ikamet ediyor olunması gerekiyor. Adaylara uygulanacak sözlü sınavda, adayların Word, Excel ve Powerpoint programlarını kullanabiliyor uygulayabiliyor olması gerekiyor. Bu sözlü sınavda yazılı ve sözlü ifade edebilme kabiliyeti ve sınav komisyonu nezdinde bıraktığı genel intiba komisyon tarafından dikkate alınacaktır.  
 
Adayların İstanbul Avcılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanına başvuru yapabilmeleri için ilgili üniversitelerin 4 yıllık fakültelerinden mezun olmaları gerekiyor.  
 
Kamupersoneli.net