Ekonomi

3600 Ek Gösterge Hakkında Flaş Gelişme! Talepler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İletildi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi‘nde basına kapalı olarak gerçekleşen kabule; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, TİSK Başkanı Kudret Önen ile TZOB Genel Sekreteri Hasan Hüseyin Coşkun katıldı.

Ziyarette Yalçın, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un da hazır bulunduğu görüşmede, 31 Mart seçimleri dolayısıyla Mart ayında KPDK toplantısının yapılamadığını ve KPDK’da çözüm bekleyen sorunların olduğunu söyleyerek, bunlara ilişkin adım beklediklerini ve bu konular için Bakanlığın özel ilgisinin önemli olduğunu kaydetti.

3600 Ek Gösterge Hakkında Flaş Gelişme! Talepler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İletildi

Yalçın, 3600 ek gösterge konusuyla ilgili de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çözüm beklentilerini aktardı.

Bu yılın çalışma hayatı olarak önemli bir yıl olduğunu aktaran Yalçın, 5 milyon insanı ilgilendiren 5.Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinin gerçekleştirileceğini hatırlattı.

Genel Başkan Ali Yalçın ve heyet daha sonra da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ı da ziyaret etti.

Ziyarette Yalçın, sözleşmeli personelin sorunlarını aktararak, çözüm beklediklerini, aile bütünlüğünün sağlanması konusunda hassasiyetlerini dile getirdi.