İşkur İş İlanları

İŞKUR tarafından turizmde çalışacak 2.327 personel alımı yapılacaktır! İŞKUR güncel iş ilanları

İŞKUR‘den yeni iş ilanları.. Hemen hemen her sektörden Türkiye geneli iş istihdamı sağalatan İŞKUR, yaz ayının gelmesi ve turizm ve otelcilik sektörünün canlanması ile yeni iş ilanları yayınlandı.. İŞKUR tarafından yayınlanan güncel iş ilanları kapsamında turizm ve otelcilik sektörüne ait 312 farklı iş ilanları yayınlandı. Yayınlanan bu iş ilanları kapsamında da toplamda 2.327 personel alımı yapılacağı bildirildi..

İŞKUR tarafından turizmde çalışacak 2.327 personel alımı yapılacaktır! İŞKUR güncel iş ilanları

Turizm ve Otelcilik sektörüne bağlı meslek gurubundan tecrübeli tecrübesiz, en az okur yazar, ilköğretim, ortaöğretim, önlisans ve lisans mezunu arayan, yabancı dil şartlı ve şartsız onlarca farklı iş ilanları bulunmakta.. Aşağıda, sektöre ait yayınlanan iş ilanları bulunmaktadır. Başvuru şartları her bir ilan içeriğinde farklılık göstermektedir. 

Aşağıda İŞKUR tarafından turizm ve otelcilik sektörüne ait yayınlanan güncel iş ilanlarına ait link bulunmaktadır. Başvuru hakkında bilgi almak veya başvuruda bulunmak için belirtilen linki kopyalayarak aratınız.. Açılan sayfadan tüm ilan detaylarına ulaşabilir ve e-devlet şifrenizi kullanarak kayıt yaptırabilirsiniz..

BAŞVURU LİNKİ>>>

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=1400