Sınavlar

ÖSYM 2019 İSG Soru ve Cevaplarını Yayımladı! İSG Soru ve Cevapları Açıklandı!

18 Mayıs 2019 tarihinde ÖSYM tarafından gerçekleştirilen İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (İSG) soru ve cevapları açıklandı.

Adalyar İSG soru ve cevaplarına ÖSYM resmi web adresi üzerinden  T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişim sağlayabilecekler…

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yayımlanan resmi duyuruda ise;

“18 Mayıs 2019 tarihinde uygulanan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavının (2019-İSG 1. Dönem) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının % 10’u  aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 21 Mayıs 2019 tarihinde saat 11.00’den itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM’ye aittir. ÖSYM’nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi…

SORU VE CEVAPLAR: “https://www.osym.gov.tr/TR,15758/temel-soru-kitapciklari–10.html” WEB ADRESİNDE MEVCUTTUR

ÖSYM 2019 İSG Soru ve Cevaplarını Yayımladı! İSG Soru ve Cevapları Açıklandı!

İSG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı 1. Dönem sonuç tarihini resmi sayfası üzerinden açıklanmıştı.

Buna göre; İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı sonuçları, 19 Haziran 2019 tarihinde ÖSYM tarafından bildirilecek…