Personel Alımı

Lüleburgaz Belediye Başkanlığı İşçi Alıyor

Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı 4 adet işçi alımı yapacak. Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkanlığı için alımı yapılacak işçi başvuruları ise 28 Mart 2016 Pazartesi sona erecektir.

İşgücü istem formu içeriğinde iş yeri ile ilgili bilgiler yer almaktadır. İşyeri ile ilgili bilgiler aşağıda verilmiştir.

İşyeri adı:
* Lüleburgaz Belediye Başkanlığı 

Faaliyet alanı :
* Kamu alanı olarak belirleme yapılmıştır.

İşverenin adı soyadı / unvanı ise şu şekildedir: 
* Emin HALEBAK – Belediye Başkanı

İşyerinin Adresi ise açık bir şekilde aşağıda yer almaktadır:
* Özerler Mahallesi , Hal Binası .Numara  1 Lüleburgaz / Kırklareli olarak belirlenmiştir.

İşverenin Dikkat Edeceği Hususlar Şu Şekildedir :
– İşgücü İstem Formu işveren tarafından tamamen eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.  İşgücü İstem Faormu işverenin bünyesi içerisinde işveren kişinin çalışanın istediği nitelikte olması için fayda sağlayacaktır. 

– Form içerisinde yer alan (*) olan yerler doldurulması gereken alanlardır.

– Bu form daha sonrasında İŞKUR ‘ a ya elden ya da faks yolu ile gönderilebilir.
 
– İşveren bu konu ile ilgili İŞKUR ‘ un resmi web sitesi www.iskur.gov.tr adresi ile yada 180 numaralı telefon üzerinden ulaşabilir.

– Kamu Kurum ve kurulışları tarafından verilmiş olan işgücü istemleri yani yani yaş , cinsiyet ve askerlik  gibi ölçütlerde sınırlandırma olmayacaktır.

–  Kamu kurum ve kuruluşları bünyesi içerisinde mevsimlik veya kampanya kapsamı içerisinde ve yahut orman yangını ile ilgil mücadele kapsamı içerisinde hizmetler ile ilgili mevzuat dikkate alındığında geçici iş pozisyonları için 6 aydan az olmamak şartı ile alımı yapılacak olan geçici işçileri kapsamı içeriğine alması gerekmektedir.

– 5620 Kanuna göre 6 ayda uzun süreli geçici işçi talebinde bulunulamaz.
Kamupersoneli.net