İşkur İş İlanları

Personel alımı güncel iş ilanları! İŞKUR tarafından 496 Dokuma Konfeksiyon Makineci, 472 Şoför-Yük Taşıma, 448 Ayakçı (Tekstil) daimi işçi alımı yapılacktır!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) hergün binlerce işsize istihdam sağlamaya devam ediyor! İŞKUR’un 29 Mayıs 2019 güncel tarih olarak şu anda 58.599 iş ilanı bulunmaktadır. Açık iş ilanları kategorisinde yayınlanan ve başvurusu devam eden personel alım ilanlarına göre; Mayıs ve Haziran aylarında yaklaşık 100 bine yakın kişeye yeni iş istihdamı sağlanması hedeflenmektedir. 

İŞKUR’da 496 Dokuma Konfeksiyon Makineci, 472 Şoför-Yük Taşıma, 448 Ayakçı (Tekstil) olmak üzere toplamda 1.416 personel alımı yapılacaktır. Yayınlanan bu 3 meslek gurubu için belirlenen genel başvuru şartları arasında, adayların en az ilköğretim mezunu, ortaöğretim ve en az önlisans mezunu olma şartları sunulmaktadır. Başvurular, İŞKUR’un resmi sayfası üzerinden yada size en yakın il/şube müdürlüklerine şahsen giderek yapılacaktır. 

Aşağıda, Dokuma konfeksiyon Makineci, Şoför ve tekstil personel alımı ile ilgili yayınlanan iş ilanları ve bu iş ilanları hakkında bilgi almanız veya başvuru sayfasına girerek kayıt yaptırabilmeniz için link bulunmaktadır. 

NOT: İlan altında belirtilen linki kopyalayarak aratınız ve açılan sayfadan, bulunduğunuz ili işaretleyerek filtreleyebilirsiniz. 

1 – Dokuma Konfeksiyon Makineci  personel alımı başvuru sayfası linki >>>
https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=24091

2 – Şoför-Yük Taşıma işçi alımı başvuru sayfası linki >>>
https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4226

3 – Ayakçı (Tekstil) daimi işçi alımı başvuru sayfası linki >>>
https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=22805