Akademik Personel Alım İlanları

Akdeniz Üniversitesi akademik personel alımı ilanı! 18 öğretim görevlisi alımı yapılacaktır!.

Devlet Personel Başkanlığı (DPB) tarafından yayınlanan kamu personeli alım ilanlarına göre; Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yeni akademik personeli alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan alım ilanına göre Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Fen Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi, İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi, Korkuteli Meslek Yüksekokulu, Manavgat Turizm Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Tıp Fakültesi ve Turizm Fakültelerine  Prof., Doçent ve Öğretim görevlisi statülerinde 18 akademik personel alımı yapılacağı bildirildi.

Kamu personeli alımları başlamış olup, başvurular 24 Haziran 2019 mesai bitimine kadar devam etmektedir. Peki Akdeniz Üniversitesi Personel alımı başvuru şartları nelerdir? Nasıl başvuru yapılır? İşte yanıtı…

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayınlanan resmi akademik personeli alım ilanı şöyle;

Üniversitemizin akademik birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Akdeniz Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Kriterlerinin ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlayanlardan öğretim üyesi alınacaktır. Birden fazla kadro ilanına yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Başvurular Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. Başvuru süresi ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gündür.
İlanla ilgili detaylara Üniversitemizin http://personel.akdeniz.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

Daha Fazla Bilgi İçin Lütfen Burayı Tıklayınız>

Bir Yorum