Teknoloji

Instagram, Facebook ve WhatsApp Çöktü Mü? 3 Temmuz Instagram, Facebook ve WhatsApp'a Neden Girilmiyor?

Türkiye ve Dünya genelinde hemen herkesin kullandığı Instagram, Facebook ve WhatsApp’a giriş yapılamıyor. Instagram, Facebook ve WhatsApp kullanıcıları tarafından “Instagram, Facebook ve WhatsApp çöktü mü?” sorusuna yanıt aranıyor.

Mark Zuckerberg’in sahibi olduğu Instagram, Facebook ve WhatsApp uygulamalarına neden giriş yapılamadığı konusunda henüz açıklama yapılmadı. Ayrıca Instagram, Facebook ve WhatsApp’da çökme yaşanması “yeni güncelleme” geliyor düşüncesini akıllara getiriyor.

Geçtiğimiz aylarda da Instagram, Facebook ve WhatsApp’da erişim sorunu yaşanmıştı ve erişim sorunu sonrasında yeni özelliklerin kullanıcıların erişime açıldığı görüldü.

Dünya genelinde sosyal medya platformları Instagram, Whatsapp ve Facebook’taki erişim sorununa yönelik Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan’dan açıklama geldi.

Sayan açıklamasında;

“Instagram, Whatsapp ve Facebook servislerinde dünya genelinde kesintiler yaşanmaktadır. Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir.” dedi.

Bir Yorum

  1. Her zamanki sorun iste fazla dert etmeyin ilerleyen saatlerde kendine gelir.

  2. Her zamanki sorun iste fazla dert etmeyin ilerleyen saatlerde kendine gelir.

  3. Her zamanki sorun iste fazla dert etmeyin ilerleyen saatlerde kendine gelir.

  4. instagram'da story atamıyorum aynı şekilde atılanları da göremiyorum 18.55

  5. amına koyum ule dostlar nerede eski instagram nerde eski whatsapp nerde eski bayramlar dostlar

  6. türkiyede ki bütün instagram kullanıcılarının hesaplarına amerikalı hackerlar tarafından sızılmıştır. son dakkika tiweter açıklamas bakan berat albayrak yapmıştır.

  7. Hikayeler ve fotograflar görünmüyo bide profil guncellenmiyor 19.37

  8. İnstagramda demeden gonderilen ses kayıtları achilmiyo canlı yayınlara girilmiyo unlulerin hikayeleri görünüyor ama digerlerininkini achmiyo aynı zamanda whatssapdada oyle bi durum var whatssapda hikayemde hichbishey paylaşamiyorum ben iranlıyım irandada heralde bitek benim başıma geldi