İşkur İş İlanları

Türk Telekom İŞKUR İle Personel Alımı Yapıyor

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile çeşitli ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlar kapsamında Türk Telekom bünyesine toplam 31 personel alımı yapılacağı ifade edildi. 

İLANLARIN DETAYLARI

Türk Telekom bayilerine veya Türk Telekom ile çalışan farklı kuruluşlar Türk Telekom hizmetleri adı altında personel alımı yapılacağı ifade edildi. Konu ile ilgili olarak Girişim Telekom İnş Taah Turizm Elektrik Proje Sanayi 6 kişilik kadro ile 3 Elektrik teknisyeni ve 3 Elektrik Teknikeri alımı yapacağını belirtti.

Bunun yanı sıra yağışların Sakarya, Düzce, Adana, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiği ifade edildi.Netvis Telekominikasyon İnşaat Petrol Turizm Emlak Sanayi ise 2 normal ve 5 engelli Çağrı merkezi Müşteri Temsilcisi alacağını alil E. 1 Satış Görevlisi, Akkaya İletişim 1 Satış Danışmanı/Uzmanı, BEG Mağazacılık Limited Şürketi ( Türk Telekom Bayi ) 10 Satış Temsilcisi / Plasiyer ve 6 Müşteri Temsilcisi alımı yapılacağı ifade edildi.

ŞARTLAR

Yayımlanan bu ilanlara başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Buna göre adayların şu şartlara haiz olmaları gerekmektedir:

“En az lise mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile bağlantısı olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak”

BAŞVURU DETAYLARI

İlanlara başvuru yapacak olan adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Default.aspx web adresi üzerinden arama kısmına Türk Telekom yazarak ilanlara ulaşabilir ve başvurularını gerçekleştirebilirler. 

Bir Yorum

  1. İskurdan personel al 6 ay devlet maaş versin 1 sene sigortasını yatırsın daha sonra iskurdan personel alımı ilanı ver oh ne guzel

  2. "Bunun yanı sıra yağışların Sakarya, Düzce, Adana, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiği ifade edildi." HAVA DURUMUNUN TÜRK TELEKOMLA NE İLGİSİ VAR LA EDİTÖR.TATİLE ÇIK SEN.KAFAN DOLU HERHALDE.ACEMİ MİSİN NESİN