Kpss B Memur Alım İlanları

Adalet Bakanlığı 171 Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde bir ilan yayımlamıştı. Söz konusu ilanda 171 kamu personeli alımı yapılacağı ifade edildi. 

Yayımlanan bu ilana adaylar tarafından yoğun ilgi gösteriliyor. 

KADRO DAĞILIMI

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanda 4 kadro ile 43 şehirde kamu personeli alımı yapılacağı ifade edildi. Buna göre 108 psikolog, 24 sosyal çalışmacı, 36 öğretmen ve 3 veteriner hekim alımı yapılacağı vurgulandı.

GENEL ŞARTLAR

Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektirç Buna göre adaylarda şu şartlar aranmaktadır:

“657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak, dalet Bakanlığı Memur, Sınav-Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 6-18/c maddesinde bulunan şartları taşıdığını belgeleyen, Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü Devlet hastanelerinden alacakları sağlık kurulu raporu olmak”

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 7 Ağustos’a kadar yapabileceklerdir. Adaylar başvurularını Ağır Ceza Cumhuriyet Başsavcılığına bağlı bilgi işlem şube müdürlükleri, şeflikleri ve bürolarına şahsen yapacaklardır.

Kılavuz İçin TIKLAYIN.

Bir Yorum

  1. Kamu yönetimi mezunuyum kamu yönetimi mezunlarına kadro açılmasını istiyoruz Kamu yönetimi mezunlarına ağırlık verilmelidir sesimizi duyun artık lütfen destek verin arkadaşlar farklı kurumlarda farklı alan sınavları açılmasını bekliyoruz lütfen destek olun bizlere farklı kurumlarda farklı kadrolar açılmalıdır müfettişlik uzmanlık müsteşarlık müdürlük şube müdürlüğü oda başkanlığı genel başkanlık denetmenlik daire başkanlığı bölge müdürlüğü danışmanlık hakimlik kaymakamlık başdanışmanı başdenetçi gibi sınavlar açılmalıdır lütfennnnnnnnn gerçekten bekliyoruz lütfennnnnnnnn

  2. Af çıksın lütfen hiç yoktan yere sicilim bozuldu daha cezaevine girmeden nasıl beni işveren alsın bana günah degilmi işte bu sicil bozukluğu insanları tekrar suça teşvik ediyo çünkü işveren almıyor sicil de sabıka kaydı vardır diyo günah şilin ki insanlar ise girsin mahdurum