Gündem

Konda'dan Suriyeli Anketi ! İşte Çarpıcı Sonuçlar

KONDA tarafından en çok merak edilen konulardan biri olan ‘Suriyeli sığınmacılara bakış’ hakkındaki soruya verilen yanıtlar paylaşıldı. 

Bu bağlamda Şubat 2016’dan Temmuz 2019’a kadar olan sürede ‘Suriyeli sığınmacılarla ilişkin aynı ev seviyesinde olabilir’ diyenlerin oranında büyük düşüş kaydedildi. Buna göre oran yüzde 14’ten yüzde 7’ye düştü.

KONDA Mart 2010’dan beri her ay düzenli olarak yaptığı ‘Barometre’nin 100’üncüsünü gerçekleştirdi. Birçok konu hakkında merak edilen soruların yanıtlarının arandığı araştırmada Suriyeliler hakkında da ankete katılanlara bazı sorular yöneltildi.

Vatandaşlara Suriyelilerle ilişkilerin hangi seviyede olabileceği soruldu. T24’ün aktardıklarına göre Şubat 2016’da Suriyelilerle ilişkisi seviyesinin aynı evde olabileceğini söyleyen kesim yüzde 14’ken Temmuz 2019’da bu sonuç yüzde 7’ye kadar geriledi.

İŞTE ANKET SONUCU

Konda'dan Suriyeli Anketi ! İşte Çarpıcı Sonuçlar

Bir Yorum

  1. Kamu yönetimi mezunuyum kamu yönetimi mezunlarına kadro açılmasını istiyoruz Kamu yönetimi mezunlarına ağırlık verilmelidir sesimizi duyun artık lütfen destek verin arkadaşlar farklı kurumlarda farklı alan sınavları açılmasını bekliyoruz lütfen destek olun bizlere farklı kurumlarda farklı kadrolar açılmalıdır müfettişlik uzmanlık müsteşarlık müdürlük şube müdürlüğü oda başkanlığı genel başkanlık denetmenlik daire başkanlığı bölge müdürlüğü danışmanlık hakimlik kaymakamlık başdanışmanı başdenetçi gibi sınavlar açılmalıdır lütfennnnnnnnn gerçekten bekliyoruz lütfennnnnnnnn