Gündem

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak'tan Bayram Tatili Açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bakan Albayrak burada yaptığı açıklamalarında önemli konularda değerlendirmelerde bulundu ve bayram tatili süresi hakkında görüşlerini belirtti.

Bakan Albayrak yaptığı açıklamalarında şu anda spesifik bir ÖTV artışı çalışmalarının olmadığını ifade ederek şu değerlendirmelerde bulundu:

“Türkiye bu yıl pozitif büyüyecek. Büyüme 2019 hedefine yakın olacak. 2019 yılı faiz ödemesi, bütçeye konan rakamın altında kalacak.

ABD yaptırımları konusunun olusturdugu baskı minimize oldu. Yapılan açıklamalar sürecin daha pozitif cereyan ettiğini gosteriyor.

Sonbaharda bir vergi reformu çalışmamız olacak. Vergide adaleti daha da iyileştirecek çalışmalar yapıyoruz.

2020 enflasyonun daha da stabilize olduğu bir yıl olacak. 2020’de ekonomideki dengelenme daha da oturacak. 2021 ve sonrası Türkiye’nin ayakları üstünde durduğu bir yıl olacak.”

BAYRAM TATİLİ AÇIKLAMASI

Bakan Albayrak bayram tatili süresi hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Bu konuya ilişkin Bakan Albayrak açıklamalarında “Kurban Bayramı tatilinin uzatılmasına olumlu bakmıyorum.” ifadelerine yer verdi. 

Bir Yorum

  1. sonunda doğru birşey yaptı 9 gün nedir ota b.ka tatil olmaz

  2. Aptal. Kesin aptal işverenlerden birisi sensin. Kendin tatil yapmıyorsun diye milleti de tatile göndermezsin sen. Gerizekalı beyin yoksunu