Teknoloji

Instagram, Facebook Ve Whatsapp'ın İsmi Değişiyor! Instagram, Facebook Ve Whatsapp'ın Yeni İsmi Ne Olacak?

Yetkililer ve kullanıcılar tarafından düşünülenlere göre eski popülerliğini kaybeden sosyal medya platformu Facebook için yeni bir marka çalışmasına başlandı.

Ayrıca Facebook’u sadece sosyal ağ olarak düşünmek gerekiyor. Diğer yandan Facebook içerisinde Instagram ve WhatsApp’ı da barındırmaktadır.

Business Insider tarafından yayımlanan içeriğe göre Facebok Instagram’ın ismini ‘Facebook’tan Instagram’ (Instagram from Facebook) ve WhatsApp’in ismini isei ‘Facebook’tan WhatsApp’ olarak (WhatsApp from Facebook) olarak değiştirecek.

Söz konusu uygulama ismi üst kısımdaki şekilde görünecek ancak kullanıcılar uygulamayı kullanırken yine aynı sistemde olduğu gibi Instagram, Facebook ve Whatsapp olarak kullanacaklar.

Facebook yetkilileri tarafından yapılan açıklamada Instagram ile Whatsapp’ın Facebook’un bir parçası olduğunun anımsatılması için isim değişikliğine gidileceği ifade edildi.

Ancak Facebook’un kişisel verilerin ihlali skandalından etkilendiğini unutturmayı amaçladığı iddia edildi.

Bir Yorum

  1. SAYIN DEĞERLİ CUMHURBAŞKANIMIZ MHP TEŞKİLATIMIZ DEVLET BAHÇELİ BUYÜGÜMÜZ TEK TEK MÜBAREK ELLERİNİZDEN ÖPERİM SAYIN MUSTAFA ŞENTOP BEY AİLECE ÇALIŞMALARINIZI YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUZ BURADAN ADALET BAKANIM ABDUL'HAMİT'GÜL BEY SEVGİ VE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM AKPARTİ TEŞKİLATIMIZIN VE MHP TEŞKİLATIMIZIN SONUNA KADAR YANINIZDAYIZ TEK VATAN İÇİN ADALET BAKANIM FETÖCÜ HÂKİMLER YÜZÜNDEN YÜZLERCE SUÇSUZ VATANDAŞLARIMIZ SIRF MHP'LİDİR DİYE HAPİS YATMAKTADIR YARGIYA GÜVEN KALMAMIŞTIR BİR BEŞ MESAJA 36 YIL CEZA ALAN KARDEŞİMİZ VAR BU MEMLEKET DE TÜRK CEZA KANUNUN'DA DÜZENLEME YAPILMASI ACİL BİR İHTİYAÇ OLMUŞTUR TEŞEBBÜS GİBİ HAFİF SUÇLARA ADLİ KONTROL ŞARTI İLE TAHLİYE VERİNİZ DİĞER SUÇLARA BİRDEFAYA MAHSUS OLMAK ÜZERE TOPLAM İNFAZDAN BEŞYIL DÜŞÜRME VERİNİZ DENETİMLİ SERBESTLİK SÜRELERİ İSE 6,YIL OLSUN SUÇSUZ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN YENİDEN YARGILANMA YOLUNUN AÇILMASI ACİL BİR İHTİYAÇTIR BU SEBEPTEN HAPİS YATAN KARDEŞLERİMİZ İÇİN BİR ŞART KOYARAK BİR DEFAYA MAHSUS OLMAK ÜZERE ÖZGÜRLÜK'LERİNİ GERİ VERİNİZ GÜNEŞ YÜZÜ GÖRMEYEN KARDEŞLERİMİZ İÇİN ELİMİZİ VİCDANIMIZA KOYALIM VATAN HAİNLERİ HARİÇ TECAVÜZ FETÖCÜ LER HARİÇ CİNAYET HARİÇ EROİN HARİÇ DARP CEBİR HARİÇ TÜM GARİBANLARA GENEL AF MÜJDESİ BEKLİYORUZ SAYGILARIMIZLA ARZ EDERİZ