Gündem

Meral Akşener'den Kaz Dağları Hakkında Açıklama

Kirazlı-Balaban Çeşmesi mevkisindeki altın ve gümüş madeni arama sahasına gelen İYİ Partyi Genel Başkanı Meral Akşener firma yetkililerinden bilgi aldı.

Meral Akşener yaptığı açıklamalarında maden sahası ruhsatının 25 Temmuz 2018’de verildiğini ifade ederek bu akciğerin söndürülmesine karşı durulmasını talep etti.

MERAL AKŞENER’İN AÇIKLAMALARI

Konu hakkında Meral Akşener açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Allah’a inanan her kişinin, vatan toprağının kutsallığına inanan her kişinin, bu vatan toprağının her santimetresi şehit kanıyla sulanmış kanaatine, inancına sahip her kişinin, başta Sayın Erdoğan olmak üzere buraya gelmesini, bu yapılan katliamı görmesini ve bu akciğerin söndürülmesine karşı durmasını huzurunuzda talep ediyorum”

Meral Akşener yaptığı açıklamalarında toprağın altının üstüne getirilmesine itiraz olduğunu belirterek şöyle dedi:

“Buradan tekrar Sayın Erdoğan’a sesleniyorum. Gel kardeşim şurayı gör, burayı gözlerinle gör. Sana atılan yalanları öğren. Vatandaşının arasına gel, onları dinle. Göreceksin ki vicdanın sızlayacak. Göreceksin ki vicdansızlıktan vazgeçeceksin. Ben buraya siyasi şapkamla gelmedim, İYİ Parti Genel Başkanı olarak da gelmedim, sadece Meral Akşener olarak geldim. Bir köylü kızı olarak geldim. Çiftçi köylü kızı olarak geldim. Aranızda olmaktan onur, gurur duydum. Allah hepinizden razı olsun. İlk buraya dikkati çeken Çanakkale il teşkilatımızdır. Huzurunuzda onlara teşekkür ediyorum. Bu mücadelenizde sonuna kadar yanınızdayız. Allah elbette haklının yanında olacaktır. Nasıl Çanakkale geçilmemişse Kaz Dağları da deşilmeyecek inşallah”