Personel Alımı

Adli Tıp Kurumu (ATK) En Az 70 KPSS İle Biyolog, Teknik Hizmet Personeli, Büro Personeli, Destek Personeli, Teknisyen, Hemşire , Laborant, İnfaz Ve Koruma Memuru, Sağlık Teknikeri ve Sağlık Teknisyeni Alımı Yapıyor!

Resmi Gazete’de kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımı için iş ilanları yayımlanmaya devam ediyor.

9 Ağustos 2019 tarihli Resmi Gazete’de iş ilanı yayımlayan Adli Tıp Kurumu (ATK) en az 70 KPSS puanına sahip olan adaylar arasından 57 personel alımı yapacağını açıkladı.

Adli Tıp Kurumu (ATK) iş ilanına başvuruların 26 Ağustos 2019 tarihinde saat 10:00’da başlayacağı ve 6 Eylül 2019 tarihinde saat 17:00 itibariyle sona ereceği duyuruldu.

İLAN KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

SÖZLEŞMELİ OLARAK İSTİHDAM SAĞLANACAKTIR

Yayımlanan iş ilanında 57 personelin sözleşmeli olarak istihdam edileceği açıklandı.

Adli Tıp Kurumu Taşra Teşkilatında görev alacak personellerin “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” kapsamına ve “657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi” göre yapılacağı bildirildi.

Ayrıca alt kısımda yer alan kadrolar için başvuru yapacak adayların Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından düzenlenecek sözlü sınav ile istihdamı sağlanacaktır.

KADRO DAĞILIMI

Adli Tıp Kurumu (ATK) tarafından yayımlanan iş ilanında personel alımı yapılacak olan kadrolar şu şekildedir;

“Biyolog, teknik hizmet personeli, büro personeli, destek personeli, teknisyen, hemşire , laborant, infaz ve koruma memuru, sağlık teknikeri ve sağlık teknisyeni”

BAŞVURU ŞARTLARI

Adli Tıp Kurumu (ATK) iş ilanına başvuru yapacaklardan talep edilen başvuru şartları şu şekildedir;

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2- Son başvuru günü olan 06 Eylül 2019 tarihi itibarıyla 657 sayılı Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezi sınavın yapıldığı (KPSS-2018) yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak. ( 01 Ocak 1983 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.) İnfaz ve Koruma Memuru pozisyonu için, merkezi sınavın (KPSS-2018) yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla itibarıyla 18 yaşını doldurmuş ve 30 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1988 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.). c) Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 

3- 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak,

4- 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

5- Kamu haklarından mahrum olmamak,

6- Son müracaat tarihi itibarıyla istihdam edilecek sözleşmeli personel pozisyonu için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak.

7- Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.