Eğitim

YÖK'ten Fenerbahçe'lilere Üniversite Müjdesi Geldi

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı resmi internet sitesinden bir duyuru yayımladı. Duyuru başlığı Fenerbahçe taraftarlarını çok sevindireceğe benziyor.Zira bir zamandır konuşulan Fenerbahçe Üniversitesi pek yakın zamanda kurulabilir.

T.C. YÜKSEKÖĞRETİM KURULU Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği tarafından Yükseköğretim Kurulu ( YÖK) resmi internet sitesinden 17.03.2016 tarihli bir duyuru yayımlandı duyuruya göre Fenerbahçe Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı’nın daha önce yaptığı İstanbul’da “Fenerbahçe Üniversitesi” kurulması ile alakalı teklifin Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından uygun bulundu. Yükseköğretim genel kuruluna gelen Fenerbahçe Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı yetkilileri “Fenerbahçe Üniversitesi” ‘nin vizyonu ve yapacakları hakkında bir sunum hazırladı ve YÖK yetkililerine sundu. Sunum sonrasın “Fenerbahçe Üniversitesiénin yapımı için YÖK yetkilileri “uygundur” dedi. Üniversitenin kuruluş kanunu Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurul’undan geçtikten sonra Resmi gazetede yayımlanacak ve Üniversite tüzel kişilik kazanacak. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı resmi internet sitesinden Fenerbahçe Futbol takımına başarı dileklerinde de bulundular.  

T.C. YÜKSEKÖĞRETİM KURULU Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği tarafından YÖK resmi internet sitesi aracılığıyla duyurulan “YÖK’TEN FENERBAHÇELİLERE ÜNİVERSİTE MÜJDESİ” başlıklı duyuruda yapımına başlanacak  “Fenerbahçe Üniversitesi”‘nin Türkiye için hayırlara vesile olması dilekleri de bulunuyor.

Kamupersoneli.net