Gündem

Hiç duyulmamış en güzel ve güncel 2019 Kurban Bayramı Mesajları

2019 Kurban Bayramı 11 Ağustos Pazar gününe denk geldi. Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının değerinin bir kez daha anlaşıldığı çok özel günlerdir.

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu Kurban Bayramı, en güzel şekilde değerlendirmeli ve birbirimizi sevgiyle kucaklamalıyız.

Kurban Bayramı için sevdiklerini en güzel ve en anlamlı mesajlar göndermek isteyenler Google’dan daha önce duyulmamış klişe olmayan mesajlar araştırıyorlar. Bizlerde sizlere 2019 Kurban Bayramı için en güncel ve en anlamlı mesajları araştırıp bir liste halinde derledik. İşte 2019 Kurban Bayramı Mesajları

EN GÜZEL KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJLARI 2019

Kurban Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar!

Kâinatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun

Hiç duyulmamış en güzel ve güncel 2019 Kurban Bayramı Mesajları

Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun.

Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Kurban Bayramı geldi, hoş geldin. Mübarek Kurban Bayramı ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.

Hiç duyulmamış en güzel ve güncel 2019 Kurban Bayramı Mesajları

Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dilerim. Kurban Bayramı’nı kutluyorum…

Gülerek geldi Mübarek Kurban Bayramı, şimdi ellerim havada dua ediyorum Yaradan’ıma bu Mübarek Kurban Bayramı’nda herkes mutlu olur inşallah dualarım Allah’ıma.

Hiç duyulmamış en güzel ve güncel 2019 Kurban Bayramı Mesajları

Mutluluğun Türkiye enflasyonu kadar yüksek, üzüntün memur maaşı kadar az, geleceğin ise Demirel’in kafası kadar parlak olsun, Kurban Bayramın mübarek olsun!

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize…Kurban Bayramı’nda olduğu gibi…

EN ÇOK PAYLAŞILAN KURBAN PAYRAMI MESAJLARI

Kâinatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun…

Hiç duyulmamış en güzel ve güncel 2019 Kurban Bayramı Mesajları

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Kurban Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun. İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun… Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Kurban Bayramın kutlu olsun…

Hiç duyulmamış en güzel ve güncel 2019 Kurban Bayramı Mesajları

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Mutluluk, huzur, hayırlarla dolu bugünden daha güzel yarınlar diliyorum mübarek Kurban Bayramınızı kutluyorum.

Hiç duyulmamış en güzel ve güncel 2019 Kurban Bayramı Mesajları

Her bayramda hatırlanmak ve hatırlatmak için, Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir Kurban Bayramı dileriz. Hayırlı bayramlar…

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Kurban Bayramınız mübarek olsun!

Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…

Kalpler sevgiyi paylaşmak, insanlar da yalnızlığı paylaşmak için vardır. Bu bayramı tüm sevdikleriniz ile bir arada mutluluk içinde, ağız tadıyla geçirmenizi dilerim. Kurban Bayramınız kutlu olsun.

RESMİ KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

Aziz Milletimizin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Kurban Bayramı; huzur, birlik ve beraberliğimizin daim olmasına vesile olsun inşallah. Halkımızın güvenliği için gece gündüz gayret eden tüm kahraman güvenlik güçlerini Rabb’im muhafaza etsin.

Mübarek Kurban Bayramı’mız, bir olmamıza, iri olmamıza, diri olmamıza vesile olur inşallah.

Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Rabbimiz Allah, fikrimiz Zikrullah, kalbimizin nuru Resulallah, evvelimiz Allah, Ahiri Allah, Rahmetimiz Kelamullah. Rabbimiz hayırlara ihsan et bu Kurban Bayramımızı inşallah…

Kurban Bayramı’nın ulusumuzun birliğine, mazlumların kurtuluşuna insanlığın huzur barış ve hidayetine vesile olmasını diler ve her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri İslam dininin gösterdiği doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın inşallah. Hayırlı ve bereketli bir Kurban Bayramı geçirmeniz dileğiyle…