Gündem

Türk İş'in Hükümetin Kamu İşçisine Zam Teklifini Neden Kabul Ettiği Belli Oldu

Kamu işçisinin yıllık zam ve haklarının açıklandığı Türk İş ile Hükümet arasında bir görüşme gerçekleştirildi. Görüşmeye Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’ın sözleri damga vurdu.

“EN AZINDAN KAPATTIM BÖYLE”

Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay toplantıda mikrofonun açık olduğunu fark edemeyerek Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’a “Uzasa işi karıştıracağız, en azından kapattım böyle” dediği duyuldu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay tarafından 2019 Dönemi Kamu Kesimi Toplu İş Sözleşmesi Çerçeve Protokolü duyuruldu. Protokol yapılan basın açıklaması ile duyuruldu.

Basın açıklaması yapılmadan önce Türk- İş Başkanı Atalay’ın Bakan Selçuk’a söylediği söz mikrofonlar tarafından kayda girdi.

Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay mikrofonu eliyle kapattı önlerinde duran ve kayıtta olan mikrofonları unutarak Bakan Selçuk’a “Uzasa işi karıştıracağız, en azından kapattım böyle” dedi.

Bir Yorum

  1. Bir gün öldüğünüzde sizin üstünüzüde toprakla kapatacaklar.I toprağın altında Allaha hesap vereceksiniz.İnsanların haklarını nasıl yediğinizi orda anlatırsınız

  2. 696 KHK LI İŞÇİLER ENFLASYONA EZİLMİŞTİR.. 2018 ENFLASYONU YÜZDE 20 ÜSTÜNDE İKEN İŞÇİLERE 2021 E KADAR YÜZDE 4 HAKSIZLIKTIR.. 12 MİLYON EMEKLİYE VAR 3 MİLYON MEMURA VAR 200 BİN GERÇEK KAMU İŞÇİSİNE VAR 696 KHK LI 700 BİN KİŞİYE YOK !!! ADALET Mİ BU ?? HAK MI BU ??

  3. ÜRETİMİN OLMADIĞI YERDE DEVLET MAAŞI BÖYLE VERİR KUSURA BAKMAYIN.1990 LARDA BUNLAR OLMASIN DİYE,FABRİKALAR KAPANMASIN DİYE,LİYAKAT OLSUN DİYE,SAVAŞ OLMASIN DİYE YURTSEVET GENÇLİK OLARAK MÜCADELE VERDİK.BU DEVLET BİZİ TERÖRİST DİYE DÖVDÜ,TUTUKLADI BİZLER.ÜLKÜCÜLER VE DİNCİLER DE ÇANAK TUTU.ŞİMDİ BEN HALİNİZE GÜLÜYORUM.HAYIRDIR KOMİNİSTMİ OLDUNUZ ŞİNDİ…HÜKÜMET BÖYLEYMİŞ,HÜKÜMET ÖYLEYMİŞ…AĞLAMAYIN HAKETTİNİZ CANLARIM…BEN RAHATIM…

  4. Ey millet hiç boşuna şov yapmayın,ağlayıp sızlamayın siz istediniz bu tarz hükümetleri…Daha durun maaşlarınız 20 dolar olacak…