İşkur İş İlanları

İŞKUR en az ilkokul mezunu 76 Büro işçisi ve 1.774 temizlik personeli alımı yapılacağını duyurdu!

07 Eylül 2019 tarih itibari ile temizlik sektörüne ait tam 723 iş ilanı yayınladı. Bu ilanlara göre Türkiye genelinde kamu ve özel sektörlere toplamda 1.774 temizlik personeli ve 76 büro işçisi alımı yapılmaktadır. Her bir iş ilanı içeriğinde adaylardan istenilen başvuru şartı farklı olmak ile birlikte, genel çatı altında adayların en az ilkokul ve ilköğretim mezunu olmaları yeterlidir.

HANGİ İLLERDE ALIM YAPILMAKTADIR

Başta İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa olmak üzere toplamda 58 şehirde Temizlik personeli alımı yapılmaktadır. Verilen link üzerinde hangi şehirlerden alım yapıldığı belirtilmektedir.

TEMİZLİK PERSONELİ ALAN KAMU KURUMLARI

1 – Cumhuriyet Üniversitesi çevre birimi park bahçe işlerinde ve fiziki güç gerektiren işlerde çalışabilecek en az ilköğretim mezunu 11 personel alımı yapacak.

2 – Kuşadası Öğretmenevi Ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü en az ilköğretim mezunu 1 kat görevlisi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

T.C vatandaşı olmak,

Kamu haklarından mahrum olmamak,

18 Yaşını doldurmuş olmak,

İŞKUR’a kayıtlı olmak,

Özel şartlar içerisinde belirtilen eğitim düzeyinde olmak ve bunu belgeleyebilmek,

BAŞVURU ŞEKLİ

Başvurular size en yakın İŞKUR il/ilçe şube müdürlüklerine şahsen giderek veya ilan altında belirttiğimiz linkler üzerinden, İŞKUR şubelerine gitmeden online başvuru yapabilirsiniz. Bunun için İŞKUR’a kayıtlı olmanız yeterlidir. Eğer İŞKUR’a kayıtlı iseniz, e-devlet şifrenizle ilgili iş ilanını tıkladığınızda, kaydınızı oluşturabileceğiniz sayfadan başvurunuzu kolayla yapabilirsiniz. Eğer İŞKUR’a kayıtlı değilseniz, aşağıda ‘’İŞKUR’a kayıt nasıl yapılır’’ başlıklı bilgilendirmemizden öğrenebilirsiniz.

Temizlik ilanları için BURAYI TIKLAYINIZ

Büro İşçisi alım ilanları için BURAYI TIKLAYINIZ

PEKİ İŞKUR’A KAYIT NASIL YAPILIR?

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz.

KAYIT KOŞULLARI

İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez.

Bir Yorum

  1. Fen bilimleri dalında doktora eğitimimi tamamlamak üzerereyim.Hala işsizim.Aileminin tasarruflarıyla eğitimimi sürdürüyorum.Hiç kimseden yardım görmedim.Akademisyen öğretim görevlisi olarak üniversitede çalışmaya araştırmaya devam etmek istiyorum.Hiç kolaylıt sağlayan teşvek eden olmadı.

  2. Ben konya beysehirde oturuyorum. Buro temizlik isi ariyorum.cevap verirseniz sevinirim.

  3. Hatay işyok habire iş yayın akışı burda iş yok hikaye