Ekonomi

Mansur Yavaş'tan EYT 'lilere genel sağlık sigortalarını yatırma sözü

Ankara Büyükşehir Belediye Bakanı Mansur Yavaş, Emeklilikte Yaşa Takılanlara  yönelik alanda yaptığı  konuşmasında şunları kaydetti:

“Sadece Meclis’i beklemek yerine EYT’lilerin herhangi bir talepleri olursa yardım yapmak boynumuzun borcudur demiştik. Ama bir şekilde hala bize soruyorlar ‘EYT’lilerin işleri ne olacak? diye.’ EYT’lilerin haklı mücadelesini desteklerken inşallah bir an önce TBMM bu işi çözer temennisinde bulunmak istiyorum” dedi.

Mansur Yavaş'tan EYT 'lilere genel sağlık sigortalarını yatırma sözü

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Gönül Boran ise, “Ne erken emeklilik istiyoruz ne de bütçeye yük getiriyoruz. 38 yaşında da hiç değiliz. Sadece hukuksuzluğa direnip, alın terinin karşılığı olan haklarımızı istiyoruz” dedi.

Mitinge İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat, İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, İYİ Parti Ankara Milletvekili Halil İbrahim Oral da katıldı.

Bir Yorum

  1. Keşke öyle bir sözü yerine getirseniz başkanım aylardır gözüme ilaç alamaz oldum gözüme iğne vurucam fakat borçluyum diye yapamıyorum 56 yasindayim