Personel Alımı

Adalet Bakanlığı CTE KPSS Şartsız Personel Alımı Yapıyor !

Adalet Bakanlığına bağlı olan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinden bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda CTE bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere Proje kapsaında personel alımı yapacağını belirtti.

9 Eylül 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilana göre CTE ( Ceza ve Tevkifevleri genel Müdürlüğü ) personel alımının detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

CTE resmi internet adresi üzerinde yayımladığı ilana göre, Personel Eğitim Merkezlerinin Kurumsal Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesinde Finlandiyalı Yerleşik Eşleştirme Danışmanı (RTA) ile Beraber İki Yıl Boyunca Görev Yapacak Proje Asistanı (RTAA) ve Dil Asistanı (LA) Alımı yapılacağı belirtildi.

BAŞVURU DETAYLARI

CTE tarafından 9 Eylül’de yayımlanan ilanda Vacancy Announcement for LA (Dil Asistanı) ve Vacancy Announcement for RTAA (Proje Asistanı) pozisyonları için alım yapılacağı ifade edildi.

Söz konusu ilana başvurular 9 Eylül 2019 tarihinde başladı ve 6 Ekim’e kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını aşağıdaki link üzerinden ilanın detaylarına ulaşarak gerçekleştirebileceklerdir.

İlan İçin TIKLAYIN.

Bir Yorum

  1. Emekliliğime 3 ay kalı iş bulamadım Bu durumda olanlara yardımcı olunmasını istiyorum

  2. ANTALYA BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEĞİ TUTUKLAYINIZ VATANDAŞIMIZDAN RÜŞVET ALIYOR VE ANTALYA İLİNDE BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİN DE AKTİF OLARAK GÖREVDE OLAN FETÖCÜ HÂKİM NİHAT ALTUĞ YÜZLERCE SUÇSUZ VATANDAŞLARIMIZ DAN FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ ADINA HİMMET PARASI TOPLAMIŞTIR GEREĞİNİN YAPILMASINI SAYGILARIMIZLA ARZ EDERİM

  3. MHP TEŞKİLATIMIZIN SUNMUŞ OLDUĞU TOPLAM İNFAZDAN BEŞYIL DÜŞÜRME MADDESİ ÇIKMASINI SABIRSIZLIKLA SEVİNÇ İLE BEKLİYORUZ İNŞALLAH RAFTA KALMAZ AKPARTİ HÜKÜMETİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE AKPARTİ TEŞKİLATIMIZI YAŞATMAYA DEVAM EDİYORUZ DESTEKLİYORUZ RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN AMİN DUÂLARIM SİZİNLE BAKANIM

  4. MHP TEŞKİLATIMIZIN SUNMUŞ OLDUĞU TOPLAM İNFAZDAN BEŞYIL DÜŞÜRME MADDESİ ÇIKMASINI SABIRSIZLIKLA SEVİNÇ İLE BEKLİYORUZ