İşkur İş İlanları

İŞKUR tarafından Emniyet Müdürlüğüne en az ilköğretim mezunu temizlik personeli alımı yapılacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) 13 Eylül 2019 tarihine kadar Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne temizlik personeli alımı yapacak. Alınacak personeller Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kadrolu işçi kadrosundan istihdam edileceklerdir. Başvuruya en az ilköğretim mezunu adaylar başvuru yapabilecek olup, adayların 18 yaşını doldurmuş olmaları ve herhangi bir yerden emeli olmamaları veya emekli olamaya hak kazanmamış olmaları gereklidir. Başvurular İŞKUR şubelerinden veya aşağıda belirtilen linki tıklayarak başvuru ekranından online yapılmaktadır. Online başvuru yapabilmeniz için İŞKUR’a kayıtlı olmanız gereklidir.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nün İŞKUR sayfasında yayınladığı resmi ilan şöyle;

BAŞVURU ŞARTLARI

1. Türk vatandaşı olmak.

2. 18 yaşını doldurmuş olmak.

3. Askerliğini yapmış veya muaf olmak

4. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

5. Türk Ceza Kanununun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

6. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak.

7. 657 DMK’nın 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevine devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

8. Yaptırılacak arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak.

9. Engelliler için gerekli sağlık kurulu raporunu almış olmak.

10. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular ilan sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir.

11. Diğer hususlarda ilgili mevzuat/yönetmelik hükümlerine göre hareket ediilir.

12. Başvuru yaptığı il sınırları içerisinde son 1 yıldır ikamet ediyor olmak. ( Son bir yıl içeresinde söz konusu adreste ikamet ediyor iken; askerlik, öğrenim, tedavi, vb. makul sebeplerle ayrı adreste geçen süre dikkate alınmaz)

NOT: KURA SONUÇLARI, SINAV TARİHİ VE DİĞER DUYURULAR Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünün www.kocaeli.pol.tr ve Kocaeli Valiliğinin www.kocaeli.gov.tr internet adreslerinde TEBLİGAT MAHİYETİNDE YAYINLANACAKTIR. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaşgaldere yerleşkesi giriş kapısında liste şeklinde ilanı sağlanacaktır.

Temizlik personeli için başvuru linki

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005147358&isyeriTuru=Kamu&returnUrl=AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005147358&isyeriTuru=Kamu

Bir Yorum

  1. Merkabalar efendim isim kerime genç acilen işeihtiyacım var eşim 2 senedir rahatsızdı yeni başladı işe ve tamiuileşmedi daha ben çay temizlik yemek bulaşık neiş olsa yaparım Allhrazı olsun devletimize zeval vermesin çokmemnunuz ilginizden güleryüzünüzden buarada ben afyon merkezde oturuyorum okul yurt gibi de olur yani iyi günler

  2. Ya kaldırın şu ikametgah şartı denen rezaleti hepimiz baş vuralim. Yıllardır işçi alımı olmuyor bizim burada. Allahtan korkun bu insanlar ne yapacak birbirini yiyor işsizlik den yokluktan çaresizlik den yazık degilmi bunca insana.