Personel Alımı

2019/2. Dönem Bekçi Alımı sınav yerleri ile sınav tarihleri bellli oldu!

2019/2. Dönem Bekçi Alımı başvuruları tamamlandı. Başvurusu kabul edilen adaylar fiziki yeterlilik sınavına hazırlanıyorlar. Polis Akademisi Başkanlığı, bekçi alımı için başvuruda bulunan ve başvurusu kabul edilen bekçi adayları için sınav yerleri ve sınav tarihlerini açıkladı. 

Polis Akademisi Başkanlığı’nın kendi resmi web sayfasında yaptığı resmi duyuru şöyle;

2019/2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı kapsamında adaylar fiziki yeterlilik sınavına katılacakları sınav merkezlerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.  İlan edilen tarihte ve sınav merkezinde adaylar fiziki yeterlilik sınavına katılacaklardır. 

Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan duyuru tebliğ niteliğindedir. 

Adaylar Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

SINAV GİRİŞ BELGELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Sınav ile ilgili yapılacak hareketler ve diğer bilgiler için Lütfen BURAYI TIKLAYINIZ

Bir Yorum

  1. Bekçilik nedir ya gece hayatın yok evli olsan eşinle aynı yatakta yatamıyorsun bile

  2. Gereksiz kardeşim haklısın ;)Birde en alt kademe gerek yok polisler bunlarla uğraşır

  3. Tilkiye sormuşlar; seni kümese bekçi yapacağız ne dersin? “Gülmekten cevap veremiyorum.” demiş. Şimdi olan bekçilerin çoğu böyle

  4. bekcilige laf eden arkadaslar bekci dedigin bugün jandarma ve polisle aynı yetkide