İşkur İş İlanları

İŞKUR üzerinden KPSS'siz en az lise mezunu 200 çocuk gelişimi meslek elemanı alımı yapılacak

İŞKUR, hergün yüzlerce işsize iş istihdamı yapmaya devam ediyor. İŞKUR’da güncel tarih olarak 46.272 açık iş ilanları bulunmakta. Hemen hemen bütün sektörlerden Türkiye geneli olarak yeni iş istihdamı yapılamaktadır. 
İŞKUR’da yayınlanan açık ilanları içerisinde çocuk gelişimi meslek elemanı ile ilgili toplamda 38 farklı iş ilanları bulunmaktadır. Çocuk gelişimi personel alımı başvuru şartları her bir ilan içeriğinde değişiklik göstermekle birlikte, başvuruda bulunmak isteyen adayların aşağıda belirtilen şartlara uygun olması gerekmektedir.

PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

1 – T.C vatandaşı olmak
2 – 18 yaşından gün almak.
3 – İş alanına göre değişmekle birlikte çocuk bakımı için en az ilk öğretim mezunu olmak, çocuk gelişimi uzmanı iş başvurusu için en az önlisans mezunu olmak.
4 – Taksirli suçlar hariç olmak üzere sabıka kaydı bulunmamak.
Aşağıda, İŞKUR tarafından yayınlanmış ve iş başvurusu devam eden, çocuk gelişimi personel alımı ile ilgili iş ilanları bulunmaktadır. İlgili iş ilanına başvuruda bulunmak veya başvuru şartlarını öğrenmek için, belirtilen linki kullanabilirsiniz.

BAŞVURU ŞEKLİ

En yakın İŞKUR şubelerinde şahsen giderek veya aşağıda bulunan linklere tıklayarak e-devlet şifrenizle online başvuruda bulunabilirsiniz. (Meslek isimlerinin üzerlerini tıkladığınızda, o alan ile ilgili yayınlanmış ve başvuruları devam eden ilanları görüntüleyebilirsiniz)

Çocuk Gelişimcisi/ÇocukGelişim Uzmanı

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı

Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Öğretmeni

Çocuk Bakıcısı/Çocuk Bakım Elemanı

Bir Yorum

  1. Lütfen bu sefer işkur dan bizde faydalanalım sınav için çalışmamız lazım ihtiyaçlarimi karşilayamiyorum

  2. Bursa uludere cevresinde cocuk gelisimi alaninda bi is olsa cok iyi olur

  3. İlan ediyorsunuz fakat alacak yerler hakimdi bilgi yok. Alacak yerleri belirtin.