Gündem

15 Temmuz gazisi işten çıkarıldı! AK Partili Şahin, Yavaş’a ateş püskürdü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan 15 Temmuz gazisi Muhammed Hanefi Adaş’ın işten çıkarılmasıyla ilgili olarak AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a isyan etti.

AK PARTİLİ ŞAHİN TEPKİ GÖSTERDİ

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin 15 Temmuz gazisi Muhammed Hanefi Adaş’a gönderilen, “Şirketimizin Merkez işyeri Araç ve Makine Müdürlüğü Uzman E kadrosunda çalışmaktasınız. Şirketimiz bünyesinde çalışmakta iken Yeniden Yapılanma kapsamında Yönetim Kurulumuzun 12.09.2019 tarih ve 17 sayılı kazan ile yürürlüğe giren norm kadro şemasında niteliklerinize uygun idari Personel olarak atanmanıza rağmen kabul etmediğinizden başkaca niteliklerinize uygun profil bulunamamıştır.

15 TEMMUZ GAZİSİ İŞTEN ÇIKARILDI

4857 sayılı iş kanununun 22.madde hükmü incelendiğinde çalışma koşullarındaki değişikliğin yazılı beyan ile işçiyi bağlamayacağı, işverenin ise bildirim sürelerin uymak ve gerekçesini göstermek suretiyle işçinin iş sözleşmesini feshedeceği belirtilmektedir. 4857 sayılı iş kanununun 17.maddesi gereği ihbar süresi beklenmeksizin 23.09.2019 tarihi mesai bitimi itibariyle iş akdiniz feshedilmiştir.

TEBLİGATLA UYARI YAPILDI

İşlemiş ücretleriniz, kıdem ve ihbar tazminatlarınız v.b. hak edişleriniz banka hesabınıza yatırılacaktır. Bu güne kadar Şirketimize verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür eder. Üzerinize kayıtlı demirbaş vb. varsa diğer zimmet eşyalarınızı ilgili bölümlere teslim etmeniz gerekmektedir. Bilgilerinize rica ederim.” İfadelerinin yer aldığı tebligatı paylaştı.

MANSUR YAVAŞ ZULMETMEYİ GEÇTİ, ARTIK İNTİKAM ALIYOR

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, “CHP’li Mansur Yavaş’ın ekmeğinden ettiği işçi kardeşlerimizden birisi de 15 Temmuz gecesi Genelkurmay Başkanlığı önünde FETÖ teröristlerine karşı göğsünü siper eden Devlet Övünç Madalyası sahibi gazimiz Muhammed Hanefi Adaş. Mansur Yavaş zulmetmeyi geçti, artık intikam alıyor.” İfadelerini kullandı.

15 Temmuz gazisi işten çıkarıldı! AK Partili Şahin, Yavaş’a ateş püskürdü!