Gündem

Binlerce vatandaşın merakla beklediği yeni düzenleme geliyor!

AK Parti’nin Kızılcahamam’da gerçekleştirdiği 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulunan Cumuhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, nafaka ile ilgili tartışmaları sona erdirecek düzenlemenin ikinci pakette yer alacağını ve icra yoluyla çocukların ana-babaya teslimin sona ereceğini duyurdu.

SONA ERECEK!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşların merakla beklediği nafaka konusunda, ” Yoksulluk nafakası ile ilgili tartışmaları sona erdirmeye yönelik düzenleme de ikinci pakette yer alacak başlıklardan biri. İcra yoluyla çocukların anne-babaya teslimi sona erecek” dedi.

YENİ DÜZENLEME YAPILACAK

“Yeni yasama döneminde Meclis’ten en önemli beklentilerimizden biri yargı paketini yasalaştırması.” Olacağını belirten Erdoğan, “Taahhütlerimiz doğrultusunda hazırlanan ilk paket tüm siyasi partilerin değerlendirilmesine sunulmuştur. Böyle önemli bir konunun en kısa sürede uzlaşmayla Meclis’ten geçmesidir. İkinci paketin hazırlıkları yapılıyor. Bu kapsamda idarelerin taraf olduğu bazı uyuşmazlıklar için zorunlu sulh yolu için müstakil bir düzenleme öngörülüyor. Denetimli serbestlik süresi yeniden belirleniyor. Yoksulluk nafakası ile ilgili tartışmaları sona erdirmeye yönelik düzenleme de ikinci pakette yer alacak başlıklardan biri. İcra yoluyla çocukların anne-babaya teslimi sona erecek.” İfadelerini kullandı.