Personel Alımı

KYK 1403 Sözleşmeli Personel Alıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu 1403 personel alacağını DPB resmi internet sitesinden duyurdu. Personel alımıyla alakalı detayları sitemizde bulabilirsiniz.

Sözleşmeli Personel Alımını Gerçekleştirecek Kurum

Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü

Personel Alımı İçin DPB’de Yapılan Duyuru

İlan tarihi 18 mart 2016 s

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Alınacak Personel Sayısı

842 Kadın
561 Erkek

Sınava Katılım Şartları

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu personel alımı için başvuruda bulunacak adayların Türk vatandaşı olması zorunludur. Kamu haklarından herhangi bir mahrumiyetinin bulunmaması gerekir, TCK ‘nın 53. maddesinde belirli süreler geçmiş olsa dahi kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 sene ya da daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa dahi devletin güvenliğine karşı işlenen suçlara karışmamış olması gerekmektedir.Detayları ilan dosyasından inceleyebilirsiniz. Başvuruda bulunacak adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesinin 6. fıkrasında belirlenmiş askerlik şartını taşımak zorundadır.657 Sayılı Devlet Memurları Kanununda bulunan 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini yapmasında herhangi bir engel bulunmaması ve akıl hastalığına sahip olmaması, SGK’dan emekli aylığı almıyor olması, Üniversitelerin en az 4 senelik lisans eğitimi yada YÖK tarafından denk sayılan diplomaya sahip olmak. Başvuruda bulunacak adayların 5-6 Temmuz 2014 tarihinde ÖSYM tarafından yapılan KPSS sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olması gerekiyor.

Son Başvuru Tarihi
Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun 1403 sözleşmeli personel alımı ilanına Son başvuru tarihi olarak 1 nisan 2016.

Duyuru Belgesinin Tamamı

Söz konusu alım ilanını dosyasına ulaşmak için tıklayınız.

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. şurada 2 3 ay sonra merkez alım var ne olur oraya koysanız bu ilanı