Kpss'siz Personel Alım İlanları

İŞKUR Üzerinden 510 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılıyor ! KPSS Şartı Yok

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü üzerinden çeşitli ilanlar yayımlanıyor ve personel alımları devam ediyor. Bu bağlamda İŞKUR üzerinden Ekim ayı sonu ve Kasım ayı başına kadar yayımlanan ilanlar kapsamında 510 güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Peki güvenlik görevlisi alımı kapsamında adaylarda aranan şartlar neler? Başvurular nasıl yapılacak? Kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz… 

ARANAN ŞARTLAR

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Firmalar tarafından aranan bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmiyor. İşte adaylarda aranan şartlar:

“En az öğrenim şartını sağlamak, ilgili kurumun çalıştığı ilde ikamet ediyor olmak, ilgili belge ve sertifikalar sahip olmak, Gece ya da gündüz vardiyalı şekilde çalışabilecek durumda olmak, en az lise mezunu ya da bazı ilanlara göre ilkokul mezunu olmak, İlgili yaş aralığında olmak, bazı ilanlara göre daha önce sektörde deneyim sahibi olmak, istenilen deneyimi bulundurma, belirtilen yaş aralığında olmak”

BAŞVURU DETAYLARI

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda istenilen şartlar başvurulacak kadroya ve ilana göre değişiklik göstermektedir. Başvuru yapacak olan adayların en az öğrenim şartı, tecrübe şartı, kurum ile aynı ilde ikamet etme şartı, ilgili belge ve diğer alım şartlarını sağlamaları gerekmektedir. Söz konusu ilanlar ŞKUR üzerinden “https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048” web adresi aracılığı ile yayımlanmaktadır. Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştireceklerdir. Link aracılığı ile başvurular da gerçekleştirilecektir.