Personel Alımı

Kamu Hastanesine 125 sağlık personeli alımı yapılacak! 08 Kasım son gün!

Resmi kamu kurumlarından olan Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi ilan.gov.tr internet adresi üzerinden yeni bir sözleşmeli (4/B) personel alımı ilanı yayınladı. İlana göre üniversite bünyesinde bulunan kamu hastanesine aşağıda belirtilen kadrolara toplamda 125 sağlık personeli alımı yapılacaktır. Personel alımlar KPSS puan sıralamasına göre yapılacaktır.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin sağlık personeli alımı yapacağına dair yayınladığı resmi ilan şöyle;

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan ek 2’nci maddenin (b) fıkrasına göre aşağıda belirtilen pozisyonlara giderleri özel bütçe ve döner sermaye gelirlerinden karşılanmak üzere sözleşmeli personel alınacaktır.

Başvuru süresi ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 gündür.

GENEL ŞARTLAR

1- Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

2- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

4- Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak,

5- 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

6- 2018 yılı KPSS sınavına girmiş olmak,

7- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

8- Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu olmak,

9- Aranılan nitelikler bölümünde belirtilen öğrenim düzeyinden mezun olmak,

10-Adaylara hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 (bir) ay içerisinde feshedilecektir.

11-Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi gereğince, “Sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması

12-Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.

13-Lisans memurları için 2018 KPSS(B) grubu KPSS P3 puanı esas alınılacaktır.

Önlisans mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSS P93 puanı esas alınılacaktır.

Ortaöğretim mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSS P94 puanı esas alınılacaktır.

14-Başvurularda ‘Kamu Görevlerinde İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik’ hükümleri uygulanır.

15-7/24 Kesintisiz hizmet sunumu gereği nöbet usulü planlanan çalışma dahilinde gece nöbeti ve gece vardiyasında çalışmaya mani hali bulunmamak.

16-ECZACI “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” uyarınca 1 sayılı cetvelde sınav şartı aranmaksızın hizmete alınacak sözleşmeli personel unvanı arasında bulunduğundan KPSS puan şartı aranmamaktadır. Aday sayısının Pozisyon sayısından fazla olması durumunda bu pozisyon için mülakat yolu ile alım yapılacaktır.

BAŞVURU YERİ ve ŞEKLİ

Adayların, ilanın resmi gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde (mesai sonuna kadar) müracaat edeceklerine dair istenilen belgeler ile birlikte Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece bir tanesine başvurabileceklerdir. Adaylar başvuru formunda başvuru yapacakları ilan numarasını belirtecektir.

BAŞVURUDA İSTENİLEN EVRAKLAR

1- Sözleşmeli Personel Başvuru Formu için tıklayınız. (Kontrol amacıyla kimliklerin hazır bulundurulması gerekmektedir.)

2- Öğrenim durumları itibariyle ilgili 2018 yılı KPSS (B) sınavından alınmış olan KPSS sonuç belgesi fotokopisi (ÖSYM Sisteminden Kontrol Kodu Olan) (Adayların Sonuç belgeleri ÖSYM kayıtları ile kontrol edilecektir. Yanlış beyanda bulunanların başvuruları geçersiz sayılacaktır.)

3-Mezuniyet belgesi aslı veya onaylı sureti. (e-Devlet çıktısı da kabul edilecektir.)

4-1 adet Fotoğraf. (Başvuru formuna yapıştırılacaktır.)

5-Nufüs Cüzdanı aslı ve fotokopisi.

6-Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi.

7-Adli Sicil Kaydı. (e-Devlet çıktısı da kabul edilecektir.)

8-Varsa daha önce çalışmış olduğu SGK Hizmet ve Prim Dökümü.

9-Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu için tıklayınız.

KADROLARA GÖRE ALINACAK PERSONEL SAYISI

50 Lisans mezunu, lise mezunu 20 olmak üzere 70 Hemşire alımı,

Lisans mezunu 7 Fizyoterapist alımı

Önlisans mezunu 3 Laborant alımı,

1 Eczacı alımı

1 Lisans mezunu Sağlık Fizikçisi alımı,

2 lise mezunu Röntgen Teknisyeni alımı,

4 Biyolog alımı,

Önlisans mezunu 5 Sağlık Teknikeri alımı

Lisans mezunu 1 Ebe alımı

1 Psikolog alımı

Perfüzyon bölümü Yüksek lisans mezunu 2 diğer sağlık personeli alımı

Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik programı önlisans mezunu 4 sağlık personeli alımı

Sağlık meslek liselerinin tıbbi sekreterlik bölümünden mezun 2 sağlık personeli alımı

Yükseköğretim kurumlarının anestezi programı önlisans mezunu 4 sağlık personeli alımı

Sağlık meslek liselerinin anestezi bölümünden mezun 2 personel alımı

Sağlık meslek liselerinin diş protez teknisyenliği bölümünden mezun 3 personel alımı

Yükseköğretim kurumlarının tıbbi laboratuvar veya patoloji laboratuvar teknikleri önlisans programı mezunu 2 personel alımı

Sağlık meslek liselerinin acil tıp teknisyenliği bölümünden mezun 3 personel alımı

Sağlık meslek liselerinin acil tıp teknisyeni bölümünden mezun olmak, ilk yardım ve arama kurtarma sertifikasına ile ekstrakorporeal membran oksijenizasyonu sertifikalarına sahi 1 personel alımı

Yükseköğretim kurumlarının ilk ve acil yardım programı, ambulans ve acil bakım veya acil bakım teknikerliği önlisans programlarının birinin mezunu 4 personel alımı

Yükseköğretim kurumlarının optisyenlik önlisans programı mezunu 1 personel alımı

Yükseköğretim kurumlarının fizik tedavi veya fizyoterapi önlisans programından mezun 2 personel alımı

Yükseköğretim kurumlarının odyometri önlisans programı mezun 1 personel alımı olmak üzere toplamda lise, önlisans, lisans ve yüksek lisans mezunu öğrenim düzeylerinden 125 sağlık personeli alımı yapılacaktır.