Askeri Personel

Uzman Erbaşlara Müjde Geldi ! Uzman Çavuşlara Kadro Veriliyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter uzman çavuşlar için müjdeli haberi duyurdu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter kadro bekleyen 200 bine yakın uzman çavuş için Bakanlık tarafından çalışmalara başlandığını belirtti. 

UZMAN ÇAVUŞLARA KADRO VERİLİYOR

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın kadro bekleyen uzman çavuşlara kadro verilmesine yönelik çalışmalara başlandığını belirttiğini duyurdu. 

Konu ile ilgili olarak bu kadro düzenlemesi kapsamında Doğu ve Güneydoğu olmak üzere sınırötesi harekatlarında da görev alan uzman çavuşları etkileyecek. Ayrıca Yönter ülkemizdeki binlerce uzman çavuşun sözleşmeli statüden kurtulacağını ve kadro verileceğini belirtti. 

Uzman Erbaşlara Müjde Geldi ! Uzman Çavuşlara Kadro Veriliyor

Ayrıca Yönter açıklamalarında Türk Silahlı Kuvvetleri ile Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde çalışan uzman çavuşlara verilen sözlerin tutulacağını ifade ederek Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın bizzat bu konu hakkında ilgilendiğini ifade etti.

İZZET ULVİ YÖNTER’İN AÇIKLAMASI

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter açıklamalarında “Jandarma vatan bekçisi. İnşallah kahraman uzman çavuşlarımıza kadro gelecek, beklentileri karşılanacak.” ifadelerine yer verdi.

UZMAN ÇAVUŞLARA SÜREKLİ KADRO İSTENDİ

Sözleşmeli statüde çalışan uzman çavuşların talepleri sürekli gündeme getirildi. Türkiye Büyük Millet Meclisinde uzman çavuşlar hakkında çeşitli kanun teklifleri verilirken Genel Kurulda öenmli açıklamalar yapıldı ve uzman çavuşlara kadro istendi. 

Ayrıca bazı platformlarda da uzman çavuşların tehlikeli görevlerde bulunurken sözleşmeli statüde olmaları eleştirildi ve kadro istendi. Bu konu hakkında gelen müjdeli haberin ardından kadro hakkında meydana gelen gelişmeleri anlık takip edecek ve okuyucularımızı sitemiz ile mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.