16 TL yerine 2,50 TL'ye satılmaya başlandı! Vatandaşlar kuyruklar oluşturdu!
Son dönemlerde pek çok ürüne gelen zamlar sonrasında vatandaşlar uygun fiyatlı ürünleri araştırmaya başladı.Bunun üzerine Bursa'da bir su firması suyu uygun fiyata satmaya başladı.
Son dönemlerde pek çok ürüne gelen zamlar sonrasında vatandaşlar uygun fiyatlı ürünleri araştırmaya başladı. Bunun üzerine Bursa’da bir su firması suyu uygun fiyata satmaya başladı. Uludağ’dan gelen doğal kayna suyundan almak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturmaya başladı.
Vatandaşlar damacana suyu 16 TL’ye almak yerine 2,50 TL’ye doğal su alabiliyor. Uygulamadan mutlu olan vatandaşlar bölgeye akın ederek kilometrelerde kuyruk oluşturuyor. Sırada 1 saat beklemeyi göze alanlar 1 aylık su ihtiyacını alarak geri dönüş yapıyor.
Su doldurmak için saatlerce kuyrukta beklediklerini söyleyen vatandaşlar, "Buranın suyunu yıllardır kullanıyoruz. Çok memnunuz. Fiyatı da uygun. Buradan 1 aylık evimizin su ihtiyacını karşılıyoruz. Çok talep var, kilometrelerce araç kuyruğu oluşuyor. Su doldurmak için saatlerce kuyrukta beklediğimiz oluyor" dedi.
Sıra beklemediğini belirten bir vatandaş ise, "Çok kuyruk vardı, kaynak yaparak sıranın önüne geçtim buradan itiraf ediyorum. Sıra bekleyenlerden özür diliyorum" dedi.
VATANDAŞLAR AKIN EDİYOR
Kaliteli suyu bu dönemde uygun fiyata alan vatandaşlar son derece memnun. Su işletmesinin önünde sürekli kilometrelerde araç kuyruğu oluşurken, görüntüler sosyal medyaya düşüyor.
Kuyrukta beklemeyi göze alanlar 1 saat gibi bir süre sonunda 16 TL yerine 2,50 TL’ye suyunu almış oluyor.
Bakmadan Geçme





