İşkur İş İlanları

Fırat Üniversitesi en az ilköğretim mezunu 18 temizlik personeli alımı yapacak!

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü Türkiye iş Kurumu (İŞKUR)’un resmi internet sayfası üzerinde yer alan ‘’kamu iş ilanları’’ kategorisinde yeni bir personel alım ilanı yayınladı. 25 Kasım 2019 tarihli olarak yayınlanan iş ilanına göre Fırat Üniversitesi bünyesinde daimi olarak istihdam edilmek üzere en az ilköğretim mezunu öğrenim düzeylerinden 18 temizlik personeli alımı yapılacaktır.

Temizlik personeli alımı için üniversite tarafından yayınlanan resmi ilan şöyle;

Rektörlüğümüz Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Aracılığıyla Sürekli İşçi Alınacaktır.

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu ve “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla aşağıda yer alan tabloda dağılımı gösterilen şekilde “Sürekli İşçi” alımı yapılacaktır.

Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan, İŞ-KUR internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır.

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar 25.11.2019- 29.11 2019 tarihleri arasında başvurularını Elâzığ İş Kurumu İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezlerine veya www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir.

İlanla ilgili detaylar Üniversitemiz internet adresinde (www.firat.edu.tr) ilan edilecektir.

KADRO DAĞILIMI

En az İlköğretim en çok Ortaöğretim (lise ve dengi okul) mezunu 6 engelli ve Eski Hükümlü veya Terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan 12 personel olmak üzere toplamda 18 temizlik personeli alımı yapılacaktır.

KURA TARİHİ VE YERİ:

Kuraya katılmaya hak kazandığı tespit edilen adaylar için 10.12.2019 tarihinde saat 10:00’da Fırat Üniversitesi Prof.Dr. Mustafa Temizer Konferans Salonunda noter huzurunda yapılacaktır.

Kura sonuçları ve mülakat tarihi Fırat Üniversitesinin resmi internet sitesinden (www.firat.edu.tr) ilan edilecektir.