Gündem

Cumhurbaşkanı Patlama Hakkında Bilgi Aldı

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sabah saatlerinde yaşanan İstanbul Taksim İstiklal Caddesinde yaşanan canlı bomba olayı ile ilgili bilgi aldı. 

Bir (1) hafta öncesi Ankara şehrinde yaşanan canlı bomba paniği şimdi ise İstanbul Taksim İstiklal Caddesinde yaşandı ölülerin ve yaralıların olduğu canlı bomba saldırısı sonrasında Recep Tayyip Erdoğan bu konu ile ilgili önce Başbakan Ahmet Davutoğlu ‘ dan daha sonra İçişleri Bakanı Efkan Ala ile telefon görüşmesinde bilgi alışverişi sağladı.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , İstanbul Şehrinin İstiklal Caddesi’ nde meydana gelen patlama ile ilgili olarak Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu ve Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı olan Efkan Ala ile telefon görüşmesi gerçekleştirerek patlama ile ilgili bilgi aldı. 

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından ulaşılmış olan bilgi içeriğine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , bugün yaşanmış olan patlama sonrasında Kısıklı da bulunan ikametgahında yer aldığı sırada, konu ile ilgili olarak umhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu ve Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı olan Efkan Ala birer telefon görüşmesi yaparak konu ile ilgili bilgi akımı sağladı.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ ın patlama ile ilişkin olan ayrıntıları ve gelişmeler ile ilgili İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ile telefon görüşmesi yaparak patlama ile ilgili bilgi sahibi olduğu öğrenildi. 

 Kamupersoneli.net